ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2019 | 21:06

Να το επιχειρήσω;

Λοιπόν παιδες, έφτασα 4ο έτος και οι φίλοι της σχολής μου δεν πολύ έρχονται από τις πόλεις τους για να παρακολουθούν μαθήματα. Εγώ σπουδάζω στην πόλη μου και έχω μόνο αυτούς. Οπότε έμεινα χωρίς φίλους τον τελευταίο καιρο. Πρόσφατα έκανα φολλοου στο ινσταγκραμ την παλιά μου παρέα απ' το σχολείο. Δεν είχαμε μαλώσει απλά εγώ έδωσα 2η φορά πανελλήνιες και εκείνοι έκαναν τη ζωή τους στις πόλεις που είχαν περάσει. Κι εγώ από την άλλη μόλις τελείωσαν οι πανελλήνιες δεν τους έστειλα να βρεθούμε οπότε χαθήκαμε εντελώς. Πρόσφατα έμαθα ότι ένας εξ αυτών ξενοικιασε το σπίτι που έμενε και ήρθε μόνιμα στην πόλη μας. Λέτε να του στείλω να βγουμε; Η θα με σνομπαρει; Φοβάμαι μην μείνω μονος μου και φοβάμαι μην με απορριψει. Γενικά έχω θέμα με την απορριψη. Βοήθεια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Στείλε βρε αδελφέ! Τι είχες, τι έχασες! Μπορεί κ εκείνος να αναζητά παρέα μια κ πρόσφατα γύρισε στην πόλη σας. Βέβαια, μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως τον θυμάσαι απ' το σχολείο, αλλά, φαντάζομαι, κ εσύ έχεις εξελιχθεί. Μακάρι να τα βρείτε ως παρέα!
Scroll to top icon