ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2019 | 11:43

Τιμή

μου να με πούν ''ρουφιανο'' επειδή κάλεσα την αστυνομία επειδή στις τόσες παρατηρήσεις δεν βγήκες έξω να καπνίσεις όπως λέει ο νόμος.Δε θα εισπνέω εγώ την αρρώστια σου.
8
 
 
 
 
σχόλια
Με όλο το θάρρος φίλε, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να λες ότι είναι τιμή σου η ρουφιανιά.Πάσης φύσεως και ότι και αν αφορά, δεν παύει να είναι ρουφιανιά. Συμφωνώ ωστόσο με τον αντικαπνιστικό νόμο, όντας καπνιστής, αρκεί να ακολουθείται από όλους, ειδικά όσους εργάζονται σε δημόσιους χώρους (νοσοκομεία, σχολεία κλπ) Για τους τύπους, και για να μην ακυρώνεις τον εαυτό σου, να ξέρεις ότι ο νόμος δεν είναι ακόμα σε ισχύ, ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο συστάσεων, σε περίπου δέκα μέρες θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ οπότε και υποθετικά θα ξεκινήσουν να πέφτουν "βροχή" τα πρόστιμα.
Ελπίζω να έχεις την ίδια ευκολία να καλείς την αστυνομία όταν ανοίγουν το σπίτι του γείτονα ή του κλέβουν το αυτοκίνητο ή επιτίθενται σε κάποιον κάτω από το σπίτι σου ή είσαι μάρτυρας σε αυτοκινητιστικό ή κλέβουν το πορτοφόλι του διπλανού σου στο λεωφορείο.
Είναι trending topic η πιστή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και κάποιοι νιώθουν "νομοταγείς", στην τοποθεσία "κοσμάρα μου".Και για να το ξεκαθαρίσω, δεν έχω καμία μα καμία αντίρρηση του να φωνάξει κάποιος την αστυνομία ώστε να συνετίσει τους μη εφαρμόζοντες τον συγκεκριμένο νόμο και να νιώθουν και τιμή που το κάνουν. Άλλωστε είμαι και η ίδια καπνίστρια και προσπαθώ να προσαρμοστώ, επιτυχώς για την ώρα, στις επιταγές του εν λόγω νόμου. Η απορία μου, όμως, στο αν με την ίδια ευκολία, δηλαδή και με την πιθανότητα προσωπικού κόστους, θα καλούσαν επώνυμα την αστυνομία για μια από τις υποθετικές περιπτώσεις που αναφέρω, παραμένει.
Άσχετο ζήτημα: Ο καπνός ενοχλεί κάποιον και καλεί την αστυνομία γιατί αν ζητήσει ευγενικά σε αυτόν που καπνίζει θα εισπράξει αρνητική απάντηση αυτό δείχνει η μέχρι τώρα εμπειρία. Ο νόμος δίνει ένα εργαλείο και εσείς ρωτάτε αν δε θα το χρησιμοποιήσουμε. Εξακολουθώ να μη βλέπω συσχετισμό με την κλήση της αστυνομίας στα περιστατικά που αναφέρετε - αν και έχω διαβάσει για αρκετά αυτοκινητιστικά που οι παριστάμενοι κάλεσαν την αστυνομία όταν ο δράστης εξαφανίστηκε.
Scroll to top icon