ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2019 | 13:55

Κακές επιλογές.

Ήμουν εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που δεν με κάλυπτε συναισθηματικά. Από την αρχή έτσι ήταν αλλά πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα έρθουμε πιο κοντά με τον άντρα μου. Σκεφτόμουν ότι χρειάζεται χρόνο για να ανοιχτεί και να δημιουργήσουμε ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο. Αυτό δεν έγινε ποτέ, ήμασταν κι εμείς πολύ καλά οικονομικά κάναμε τα παιδιά μας και είχαμε καταπληκτικό σεξ. Μέσα μου όμως κρύωνα, ένιωθα σαν να είχα σχέση με κάποιον συγκάτοικο με τον οποίο συμφωνήσαμε να κάνουμε παιδιά και να καλύπτουμε τις σεξουαλικές μας ανάγκες. Άρχισα να πηγαίνω σε ψυχολόγο και εκεί ήρθα πιο κοντά με τις ανάγκες μου συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να τις καλύψει. Έκανα τις προσπάθειες που όφειλα να κάνω, του ζήτησα να πάμε μαζί για θεραπεία αλλά αρνήθηκε έλεγε ότι είμαι υπερβολική και ότι τα έχουμε όλα. Δεν τον ενδιέφερε να μάθει γατί δεν ήμουν καλά σε αυτό τον γάμο δεν έκανε καμία προσπάθεια. Όλοι μου λέγανε ότι είμαι τρελή και να μη διαλύσω έναν "επιτυχημένο" γάμο.Χώρισα και σήμερα είμαι με έναν άνθρωπο που με καλύπτει σε ολα τα επίπεδα. Μου προσφέρει πέρα από το σεξουαλικό, τρυφερότητα και θαλπωρή κάθε μέρα ερχόμαστε πιο κοντά. Μιλάμε με τις ώρες, γελάμε επικοινωνούμε ακόμη και με ένα βλέμμα.Οσες είσαστε δυστιχισμένες στον γάμο σας μην συμβιβάζεστε. Κάπου εκεί έξω υπάρχει ο άντρας που μπορεί να σας δώσει όσα χρειάζεστε, όσοι σας λένε ότι τα έχετε όλα δεν έχουν να χάσουν τίποτε τα λόγια είναι εύκολα. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι και με λιγότερα. Όσες και όσοι τα θέλουν όλα, πρέπει να το πάρουν πάνω τους και να ψάξουν να το βρουν. Μια ζωή την έχουμε, είναι αμαρτία να τη ζήσουμε χωρίς αγάπη. Εμάς τις γυναίκες μας έχουν μάθει ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένες με ψίχουλα, όταν ένας άντρας δεν κακοποιεί και κάνει καλό κρεβάτι πρέπει να τον θεωρούμε κελεπούρι. Δεν είναι έτσι, υπάρχει και συναισθηματική κακοποίηση ή παραμέληση που δεν αφήνει ορατά σημάδια αλλά μας ρημάζει την ψυχή. Υπάρχουν πολλοί κρύοι άνθρωποι εκεί έξω που δεν μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις με βάθος γι' αυτό δεν είναι σε θέση να νιώσουν τις ανάγκες μας και μας βγάζουν τρελές.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το λάθος ήταν εξαρχής δικό σου. Παντρεύτηκες κάποιον που δεν σε κάλυπτε συναισθηματικά και με τον καιρό θα τον έστρωνες. Μπορεί και λόγω ανασφάλειας να δεσμεύεται κάποιος που και πάλι είναι λάθος.Για μένα πρώτο κριτήριο θεωρώ το συναισθηματικό δέσιμο και το καλό χαρακτήρα και μετά το σεξουαλικό κομμάτι που είναι επίσης σοβαρό.
Scroll to top icon