ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 11:12

κρυο και γατουλες

Μολις επεστρεψα σπιτι στην πολυκατοικια μου και ειδα τα δυο γλυκουλια γατακια μου (αδεσποτακια και αδελφακια) αγκαλιασμενα να κοιμουνται ενω κανει κρυο και βρεχει καταρρακτωδως. Ψυχουλες μου. Αυτος θα ειναι ο πρωτος τους χειμωνας και ανησυχω πολυ για το πώς θα την παλεψουν με τοσο κρυο. Τί μπορω να τους αγορασω για να τα προστατεψω απο το ψοφοκρυο και να το βαλω στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας για τα διδυμακια μου;;Περα απο μαξιλαρακια κλπ κατι αλλο;
9
 
 
 
 
σχόλια
Φρόντισε να υπάρχει μια κάλυψη ώστε να μην βρέχονται, κατά τα λοιπά να ξέρετε οτι δεν κρυώνουν να ζώα που ζούνε έξω, μόνο σε περιπτώσεις ακραίου ψύχους,.... Τα κατοικίδια κρυώνουν επειδή έχουν καλομάθει μεσα στα σπίτια.... Τα αδέσποτα είναι πιο σκληρα!!!!
Αναλόγως. Μπορεί να μην μένει μόνη/ος της/ου στο σπίτι και να μην θέλουν οι δικοί του. Επίσης, μπορεί να έχει σκύλο που αφηνιάζει με τις γάτες. Προσωπική εμπειρία.
Αν μπορείς, φτιάξε τους ένα αυτοσχέδιο σπιτάκι που να αντέχει την κακοκαιρία και να τα προστατεύει από τη βροχή, ή αγόρασε ένα έτοιμο. Βάλε αρκετές κουβέρτες και κανένα παιχνίδι. Αν έχεις τη δυνατότητα, βάζε τους νερό και τροφή καθώς τους βοηθάει να διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία τους.
Σκρούτζαρε για σκυλόσπιτα. Με γύρω στα 30€ έχει καλούτσικες επιλογές.Για να αποφύγεις φασαρίες με τους γείτονες όμως, συνεννοήσου τουλάχιστον με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας πρώτα, καθώς ο ακάλυπτος θεωρείται κοινόχρηστος χώρος. Δε θα μου κάνει έκπληξη αν κάποιος μίζερος παραπονεθεί για τη δήθεν βρωμιά των μικρουλιών.Ένα τρίψιμο στο λαιμουδάκι και από εμένα, στα μικρούλια.
+100 από μένα.Συνεννόηση με τους γείτονες πρώτα.Άμα σε παίρνει οικονομικά περνά από κτηνίατρο για αποπαρασίτωση γιατί είναι μωρά ακόμα. Ως αδέσποτα θα ξαναγεμίσουν αργά ή γρήγορα, αλλά θα τα βοηθήσει να συνέλθουν λίγο.Και αν μείνουν καιρό μαζί σου, στείρωση.
Είδα χθες 1 γατονι καθώς γύρναγε, έπαιξα λίγο μαζί του και 10 λεπτά μετά, μόλις μπήκα σπίτι, αρχή σε να βρέχει. Το λυπήθηκε η ψυχή μου... Αν τα γατονια "αραζουν" στην αυλή σου, μπορείς να τους πάρεις τροφή αλλά να ξέρεις ότι θα μαζεύονται.
Scroll to top icon