Το TOP-5 της εβδομάδας

Το TOP-5 της εβδομάδας Facebook Twitter
1

1. "Μεγαλύτερο σούργελο πολιτικό πρόεδρο από αυτό το θρασύτατο αμερικανάκι, που ξαφνικά το κάναμε πρωθυπουργό και καταδυναστεύει έναν λαό… "  Ο Παύλος Χαϊκάλης λέει την άποψη του με fade out  για τον Γιώργο Παπανδρέου σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Ναι είναι ο ίδιος άνθρωπος που εκλέχθηκε βουλευτής στο κόμμα που o πρόεδρος του  κυκλοφορεί στην Βουλή ντυμένος έτσι:

2.Δηλαδή ας πούμε, το ότι θέλατε να ονομάσετε κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης ας πούμε, από ότι έχει ακουστεί δεν ξέρω αν ισχύει(!) σε λεωφόρο Κεμάλ...”

Ο Γιάννης Μιχελάκης πιστεύει ας πούμε, ότι απευθύνει μια σοβαρή ερώτηση ας πούμε, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σε εκπομπή της ΝΕΤ. Δυστυχώς για εκείνον έλαβε την κατάλληλη απάντηση στην οποία ο Μπουτάρης του επεσήμανε ότι ρωτάει ανυπόστατα και ψευδή πράγματα που διακινούν νούμερα της δεξιάς παράταξης στην οποία ανήκει. Ο κύριος Γιάννης Μιχελάκης περιορίστηκε στο να πιει το νεράκι που του σέρβιραν στο πάνελ με σχετική ψυχραιμία μετά το κάζο. Ας πούμε.

3.“Ο Καμίνης είναι ένα τίποτα” δήλωσε εκνευρισμένο στους δημοσιογράφους το “τίποτα” που ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης.  

Η απόφαση του  Γιώργου Καμίνη, να εφαρμόσει τον νόμο και να μην επιτρέψει στην πλατεία Συντάγματος διανομή τροφίμων ΜΟΝΟ για Έλληνες ενόχλησε απίστευτα  τους βουλευτές της ακροδεξιάς γιατί τους υπενθύμισε τι μπορεί να συμβεί όταν εφαρμόζονται απλά οι νόμοι.  Έφτασαν στο σημείο ένας από αυτούς ο Γιώργος Γερμενής γνωστός και ως Καιάδας να εισέλθει στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου όπου βρισκόταν ο δήμαρχος  και να του επιτεθεί  τραυματίζοντας ένα 12χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν εκεί με τον πατέρα του.  Ο βουλευτής της ΧΑ οπλοφορούσε  και πήγε να χρησιμοποιήσει το όπλο του όταν οι άνδρες της ασφάλειας του Καμίνη τον ακινητοποίησαν.

Η θέληση του Γιώργου Καμίνη να εφαρμόσει το νόμο και όσα ακολούθησαν ξεφτίλισε στα μάτια της κοινής γνώμης τον συφερτό των “τίποτα” που ονομάζεται Χρυσή Αυγή.

4. “Αποσπασματικές ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα” σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ  στην ανακοίνωση του για τα παραπάνω γεγονότα.

Όταν η εκλογική σου δύναμη έχει φτάσει σχεδόν το 20% κάτι πρέπει να κάνεις και με την νοοτροπία των στελεχών σου που νομίζουν ότι βρίσκεται ακόμα στο 4%. Αυτά είναι τα δυσεπίλυτα προβλήματα εκείνων που θέλουν να κυβερνήσουν.   

5. “Καμίνη μπέη,στο κουρμπάν μπαϊράμ μπορείς να μοιράσεις αρνιά στα αδέρφια σου. Μερικοί, πριν τα σφάξουν, τα περιποιούνται μερακλίδικα κι αλλιώς.” σχολίασε στο twitter ο άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Φούντωσε από τις ζέστες η Χουρέμ Χατούν και έφτυσε τα μπούτια της για να δροσιστεί.

-----------------

ΜΠΟΝΟΥΣ



#win

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Για το πρωτo: Απο το πρωτο σουργελο, ο μεγας πολιτικος ( ελεω χηρας Λαζοπουλου ), κ. Χαικαλης, διαλεξε το δευτερο. Δεν ρωταγε τον Τραγκα τουλαχιστον, κατι θα μαθαινε παραπανω.Για το δευτερο: Μετα τον Κεμαλ, απ'οσο ξερω, οι μεγαλοι ανδρες που εχει αναδειξει η πατριδα μου Θεσσαλονικη, ειναι οι Τσοχατζοπουλος, Παπαγεωργοπουλος, Ψωμιαδης και en passant, ο Καραμανλης ο βους. Απ' οσο βλεπω, μονο ο πρωτος και ο τελευταιος ειναι διαθεσιμοι για ονοματοδοσια, οποτε κοντος ψαλμος αλληλουια, δαγκωτο ψηφιζω τον πρωτο ( δεν εχω τοσο χιουμορ για να ψηφισω τον μπουχεσα ). Περα απο την πλακα, εχουμε να υπερβουμε πολλους τονους παραληρηματικου κομπλεξ, για να βγαλουμε εστω και ενα στενακι "Οδος Κεμαλ Ατατουρκ". Ισως η γατα ο Μπουταρης να εχει κατι στο μυαλο του αλλα δεν το παραδεχεται ουτε και ο ιδιος.Για το τριτο: H a la carte εφαρμογη των νομων, στερει απο τη σωστη αποφαση του Καμινη την καθολικη και κυριως ολοψυχη αποδοχη που της αξιζει. Αν τα ΜΑΤ επιστρατευονταν εναντιον καθε "αγωνιστη", η "συνδικαλιστη" η "διαμαρτυρομενου", που θεωρει αναφαιρετο δικαιωμα του να γαμει τους χρηστες του κεντρου της Αθηνας, για να προβαλλει η να επιβαλλει τις αποψεις του, τοτε δεν θα ανακαλυπταμε σημερα οτι η Αθηνα εχει δημαρχο που στηριζει δυναμικα και οπως πρεπει την νομιμοτητα και οχι μονο στο μπλα μπλα και οταν τον βολευει. Οσον αφορα τον ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ, η τρικυμια εν κρανιω συνεχιζεται.