ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 13:58

Ποπ κορν.

Παντρεύεται το Σάββατο ένας φίλος και η μητέρα του δεν το ξέρει. Δε μιλάνε γιατί εκείνος επέλεξε να πάει να μείνει με τη σύντροφό του που είναι μεγαλύτερη χωρισμένη με δυο μεγάλους γιούς, σοκ και δέος :D Κάτι πρέπει να κάνουμε με τις κλασικές Ελληνίδες μανούλες που δεν έχουν ζωή και ασχολούνται διαρκώς με τις ζωές των παιδιών τους. Κάτι τέτοιες αν έχουν μείνει χήρες και έχουν μόνο ένα παιδί είναι ό,τι χειρότερο κι αν είναι γιος το πάνε σε άλλο επίπεδο. Δεν τον σπούδασε γιατρό λέει για να μείνει άτεκνος, αυτή νομίζει οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να θελουν παιδιά :D Μπορεί να έχει να κάνει με την ειδικότητα :D :D Αν διαβάζουν παρόμοιες μανούλες που έχουν ανύπαντρους γιους στα 40 φεύγα,να το πάρουν απόφαση ότι μερικοί θα πάρουν χωρισμένες με παιδιά. Δε βγαίνουν οι αριθμοί, με μαθηματική ακρίβεια θα χτυπήσει και τη δική τους πόρτα το κακό :D Τον βρήκα σήμερα και του είπα δε μπορώ να πάω στο γάμο δε θα κάνει παιδιά με την χωρισμένη 48αρα αφού, είναι και γιατρός διπλό το σκάνδαλο :D Γέλασε θα σε δω το Σάββατο μου είπε, λέω καλά αλλά θα φέρω ποπ κορν ποτέ δεν ξέρεις και μου λέει έχω κανονίσει θα έχω μπράβους στην πόρτα :D
13
 
 
 
 
σχόλια
Κι όμως τα περισσότερα γεροντοπαληκαρα είναι γιατροί, αφοσιώνονται στην καριέρα τους, παντρεύονται μεγάλοι ή καθόλου (γκομενιζουν επ αόριστον). Δεν είναι κανόνας αλλά πιο πολύ αυτό ισχύει. Που άκουσε την αντίθετη μπούρδα η μάνα του δεν μπορώ να καταλάβω. Τελοσπαντων αφού τα έχουν βρει καλά κάνει και παντρεύεται, αυτό έλειπε να της ζητήσει την άδεια για το πως θέλει να ζήσει τη ζωή του.
αρκετά συχνα δε στεριώνουν αυτα ................. μεγαλύτερες με μικροτερους ............ υπάρχουν χάσματα .................... δε ειν φυσικα κανονας αυτο ................. μακαρι να μεινουν για πάντα μαζι κι να ειναι ο ενας για τον αλλον ........... παντα εκει !!!!!!!
Μπράβο στον φίλο που την έγραψε! Όχι σαν κάτι άλλους μαμακηδες! Ας φάει τώρα τα λυσσακα της η "μανούλα"!Πάντως να πω ότι αυτές οι γυναίκες έχουν μεγαλώσει σε μια κοινωνία που τους έκανε πλύση εγκεφάλου ότι σκοπός της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά και από τη στιγμή που θα κάνει παιδιά πρέπει να γίνεται θυσία γι'αυτά και όλη της η ζωή να περιστρέφεται γύρω από αυτά. Για αυτό φτάνουν στο σημείο να έχουν γίνει μεσήλικες και να μην έχουν δική τους ζωή!
Ναι και επειδή ακριβώς έγινε θυσία , τα παιδιά της δεν πρέπει να αποφασίζουν για τη δική τους ζωή , πρέπει να κάνει κουμάντο η μανούλα. Άσε σκουριασμένα μυαλά. Για αυτό η μισή κοινωνία έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μπόουλινγκ ενδοκοικογενειακο.
Και bowling κολλάει: ο γιός μπάλα μεταξύ νύφης (παίκτη που υποκογίζει σκορ) και πεθεράς (που είναι στόχος ως κορίνες που δεν αφήνουν την μπάλα να κάνει strike)
Scroll to top icon