ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 16:57

Ο γατούλης

Είναι ένας γατουλης τριγυρνάει στη γειτονιά μία μπροστα από τοσπίτι τον βλέπω στο δρόμο, μία στο πίσω μπαλκόνι μου. Από τότε που τον τάισα έρχεται κάθε μέρα και κάθε μέρα φροντίζω να έχω τροφή. Σήμερα πήγαινα σχολή και τον είδα μες την βροχή να βρέχεται. Τον πήρα σηκωτό, τον έβαλα στο πίσω μπαλκόνι στο κρεβατακι του που του έχω πάρει και τον σκεπασα. Στη βροχή μισοεκλαιγε και προσπαθουσε να κάτσει κάτω από ενα υποστεγο που και πάλι βρεχοταν. Αυτή τη στιγμή κοιμάται. μακάρι όμως να είχα την δυνατότητα να φροντίσω όλα τα αδεσποτα και όλους τους άστεγους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο για την σκέψη σου! Οπως επίσης μπράβο που τον φροντισες μια τόσο δύσκολη μέρα . Θα σου πρότεινα αν μπορείς να τον υιοθετήσεις ολοκληρωτικά δε μπορείς να φανταστείς πόσες όμορφες στιγμές θα σου χαρίσει και αυτό θα ισορροπήσει ίσως κάποια έξοδα που θα σου δημιουργήσει η κάποιες ζημιές που μπορεί να σου κάνει αλλά προς στις ψυχές τα αντικείμενα περισσεύουν.
Scroll to top icon