ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 15:30

Πανέ

Ειναι σωστο να βαζουμε στο βιογραφικο μας σχολες που ενω ξεκινησαμε να παρακολουθουμε, εν τελει δε μας αρεσαν και εχουμε παρατησει εδω και 10 χρονια; Γενικα οποιος εχει καλα τιπς/λινκς για βιογραφικα ας τα παραθεσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι σωστό γιατί αυτόματα θα δημιουργήσει την απορία τι έγινε, γιατί κλπ. Άμα δεν προσφέρει κάτι σοβαρό αυτό που γράφεις στο βιογραφικό, άστο καλύτερα.Το θέμα "σωστό βιογραφικό" είναι τεράστιο. Είναι το business αντίστοιχο του να γράψεις εδώ μια αναζήτηση και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιου αγνώστου για μια γνωριμία με την πρώτη. Γνωριμία με την πρώτη. Όχι να τα λέτε χαλαρά κι αν κάτσει. Και μάλιστα με κάποιον που διαβάζει CVs συστηματικά.Googlισε "CV tips" και "CV templates" για άπειρες συμβουλές και formats. Τροποποίησε ανάλογα ότι σ' αρέσει. Μην είσαι τεμπέλης. Μη χρησιμοποιήσεις αυτούσιο το πρώτο που θα βρεις γιατί το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι.Απέφυγε κλισεδούρες για χόμπυ τύπου διάβασμα, μουσική, ταξίδια κλπ. Προσοχή στην ορθογραφία και στις εκφράσεις. Επαναλαμβάνω! Προσοχή στην ορθογραφία και στις εκφράσεις.Λίγα λόγια και καλά. Φρόντισε να έχεις έτοιμες λεπτομέρειες αν σε ρωτήσουν. Απαγορεύονται προσωπικές πληροφορίες τύπου "άγαμος". Όνομα, email, απλή διεύθυνση π.χ. Περιστέρι, Αθήνα.Ετοίμασε cover letter. Απλό, επαγγελματικό και σύντομο.Θα μπορούσα να σου γράψω τόμο αλλά είμαι στο τρένο και δε μπορώ.Και τέλος....Δε δίνεις fb, insta, tweeter κλπ. Επειδή όμως ο σωστός recruiting officer θα ψάξει μόνος του, καθάρισε ΤΩΡΑ fb, insta, tweeter από μαλακίες που έχεις γράψει, φωτό ξεβράκωτος ή μεθυσμένος και σχόλια/κείμενα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.Άμα θυμηθώ κάνα άλλο sos θα συμπληρώσω.Καλή τύχη.
Scroll to top icon