ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 19:45

Πανελλήνιες- Δεν με βοηθάνε οι γονείς μου

Είμαι τρίτη λυκείου όπως καταλαβαίνετε είναι η πιο κρίσιμη χρονιά σε όλη την σχολική μου ζωή.. Γενικότερα δεν με λες καλή μαθήτρια ούτε και τελείως μπάζο είμαι απλά του 15 αν προσπαθήσω μπορώ και 17 απλά γενικά πάντα βαριόμουν να ασχοληθώ.. Φέτος όμως αποφάσισα ότι θα διαβάσω και είδη διαβάζω όσο περισσότερο μπορώ..Τα πάω αρκετά καλά από ότι δείχνουν τα διαγωνίσματα..Το πρόβλημα όμως σε όλο αυτό είναι οι γονείς μου οι οποίοι δεν με αφήνουν να κάνω φροντιστήρια διότι λένε ότι θα τα κάνω τζάμπα γιατί δεν θα καταφέρω τίποτα αφού δεν διαβάζω και όσο και αν προσπαθώ να τους πίσω η απάντηση πάντα αυστηρά είναι όχι..Θα με πεις διάβασε μόνη σού.. προσπαθώ..παίρνω σημειώσεις από άλλους κάνω ασκήσεις καθηγητών από το διαδίκτυο.. ΌΜΩΣ.. Υπάρχει και το γνωστό ΑΙΏΝΙΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑ που ονομάζεται μαθηματικά... Από πάντα είχα 8 9 με 11 ανάλογα με τον καθηγητή.. έχω παραααα πολλά κενά και το μόνο που θα μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε εμένα είναι τα ιδιαίτερα καθώς είναι ο δάσκαλος από πάνω μου και έτσι τα πιάνω (το ξέρω γιατί είχα κάνει 2 μήνες όταν είχα μείνει στο γυμνάσιο) .. Γενικά όμως όλο αυτό με καταβάλει ψυχολογικά με κατεβάζει παρά πολύ την αυτοπεποίθηση μου γιατί οι γονείς μου με κάνουν να αισθάνομαι ΆΧΡΗΣΤΗ με τις γνωστές φράσεις πάνε γίνε κομμώτρια σιγά μην καταφέρεις εσύ να σπουδάσεις και τα σχετικά... Επιπλέον δεν ξέρω.. πιστεύω είναι το χειρότερο συναίσθημα να μην υποστηρίζουν τα όνειρα που έχεις οι δικοί σου άνθρωποι..
3
 
 
 
 
σχόλια
Κούκλα μου, μπράβο για την θέληση και την προσπάθειά σου!! Κάποιοι δήμοι οργανώνουν κοινωνικά φροντιστήρια που είναι δωρεάν για τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες. Ψάξ'το στον δήμο σου. Σου παραθέτω κι ένα link μήπως σε βοηθήσει.Καλή επιτυχία σε ότι κ αν κάνεις!
Scroll to top icon