ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2019 | 15:47

Μου λείπει..

Ήμασταν σε σχέση λίγο χρονικό διάστημα. Αυτή είχε χωρίσει μετά από μια σχέση μακροχρόνια εγώ δεν είχα τίποτα στην ζωή μου τότε. Αρχικά κάναμε παρέα όμως μετά εξελίχθηκε σε κάτι υπέροχο! Την ερωτευτηκα με όλη μου την ψυχή όπως και εκείνη το ίδιο, όπως έλεγε! Είχαμε την απόσταση αυτή Αθήνα εγώ Θεσσαλονίκη όμως ήρθε να ζήσει σε μένα καθώς δεν δούλευε τότε κ ζήσαμε σχεδόν μαζί 3 μηνες.. Εγώ έχω την δουλειά μου εδώ κ πήγαινα μόνο όταν ειχα ρεπό. Περάσαμε όμως πολύ χρόνο μαζί! Κάθε μέρα ήταν μοναδική γιατί μου έδειχνε πόσο με θέλει όπως κι εγώ. Είχαμε φυσικά κ εμείς τα καυγαδακια μας αλλά όπως όλα τα ζευγάρια.. Μου έλεγε τόσο όμορφα λόγια κ τα έδειχνε με πράξεις.. Εγώ πίστεψα ότι αλήθεια με αγαπάει κ είπα να πάω στην Αθήνα να μείνουμε μαζί.. Το ήθελε πολύ κ εκείνη και κάναμε όνειρα καθημερινά! Μόλις επέστρεψε για να ξεκινήσει την δουλειά και μετά να κατέβω κι εγώ μόνιμα μου ζήτησε να χωρίσουμε τηλεφωνικά! Ούτε καν από κοντά τίποτα..Μαλωσαμε εγώ έχασα την ψυχραιμία μου την έχασε κ αυτή σκοτώθηκαμε αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Πέρασαν 2 μήνες από τότε δεν έχουμε καμία επικοινωνία δεν θέλω να έχουμε το ζήτησα εγώ άλλωστε. Με πονάει τόσο πολύ όμως. Γιατί φέρθηκε έτσι; Είπε απλά ότι πιέστηκε.. Ότι μάλλον δεν είναι για σχέσεις και άλλες τέτοιες δικαιολογίες. Πως ξέχασε τόσο γρήγορα; Δεν ξέρω. Ειλικρινά κάθε μέρα βυθιζομαι και περισσότερο στον εαυτό μου δεν μπορώ καν να δω κάποια άλλη. Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω.
3
 
 
 
 
σχόλια
μπορει να ειναι διαφοροι λογοι που κατεληξαν ετσι τα πραγματα.προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ανθρωποι που εχουν βγει απο μακροχρονιες σχεσεις,δεν ειναι ετοιμοι για την επομενη,αν δεν εχει περασει καποιος καιρος.εκτος αν ειναι ετσι σαν ανθρωποι κ δεν τους βοηθαει να μεινουν λιγο καιρο μονοι.σου ευχομαι να πας παρακατω συντομα κ να αξιολογεις τις καταστασεις ετσι,ωστε να μη βρισκεσαι αδειασμενος..
Συνηθίζουμε να θεωρούμε ως παράλογο κάτι όταν αγνοούμε την αλήθεια για τα γεγονότα.Προσωπική εκτίμηση είναι ότι εν προκειμένω έπαιζε και κάποιος άλλος. Δεύτερη πιθανή εκδοχή, αν παρ' ελπίδα λαθεύω, κάποιοι τρίτοι της άλλαξαν τα μυαλά για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω.
Scroll to top icon