ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 12:11

Φορέας HPV

Δεν ξέρω γιατί κόπηκε η χτεσινή μου εξομολόγηση. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ήταν μεγάλη; Δεν ξέρω, πάντως ξέρω ότι δεν είπα τίποτα περισσότερο από την αληθινή μου ιστορία. Θα τα πω πιο σύντομα λοιπόν. Πέρασα σχεδόν έναν χρόνο από τη ζωή μου πιστεύοντας οτι είμαι φορέας HPV, κονδυλώματων δηλαδή. Κι αυτό γιατί η γιατρός που με εξέτασε μου το είπε προφορικά. Από την εμπειρία της δηλαδή έκρινε ότι η φλεγμονή που βλέπαμε στην οθόνη είναι κονδυλώματα. Ο γιατρός που με εξέτασε αυτήν τη φορά, στην εξάμηνη επανεξέταση που μου είχαν προτείνει, είδε την ίδια φλεγμονή, με ενημέρωσε για το ότι μπορεί να είναι και κονδυλώματα. Πήρε δείγμα, ήρθαν τα αποτελέσματα και βγήκαν αρνητικά. Η φλεγμονή ειναι εικόνα από υπολείμματα προηγούμενων απανωτων μικροβιακων λοιμώξεων. Το χαρτί έλεγε ξεκάθαρα ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Και στους 41 τύπους. Περπατούσα στον δρόμο του γυρισμού με το στόμα ανοιχτό. Δεν ένιωσα χαρά . όμως δεν είναι απληστία αυτό. Ένιωθα εξαπατημένη. Πέρασα τόσους μήνες από τη ζωή μου πιστεύοντας οτι έχω ένα ΣΜΝ και κατηγορώντας τον εαυτό μου ότι κάπου δεν πρόσεξα όσο έπρεπε. Έχασα την σεξουαλική μου αυτοπεποίθηση, σκεφτόμουν την ντροπή του να ανακοινώνεις στον άλλον που μόλις μόλις γνώρισες το νόσημα σου για να του δώσεις το δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να ρισκάρει (κολλάει και με προφυλακτικό αν είσαι αρκετά άτυχος). Είχα πάντα το άγχος να πατάω δύο και τρεις φορές το καζανάκι μην κολλήσει κάποιος από μένα. Χλωρινες, ντετολ, ψεκασματα. Για τους άλλους κυρίως. Ένιωσα ηλιθια που δεν ζήτησα έγγραφη επιβεβαίωση του νοσηματος. Ήρθε τώρα.. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σήμερα που το χώνεψα λίγο ακόμα δεν ξέρω αν νιώθω ανακουφισμενη. Νιώθω εξαπατημένη ακόμα... Μου στέρησαν τη χαρά του να γνωρίζω ότι είμαι υγιής παραπλανωντας με πως δεν είμαι και δεν πρόκειται να είμαι αφού υποτίθεται ήμουν φορέας. Κι ήταν σκληρό αυτό.
3
 
 
 
 
σχόλια
χοντράδα του άλλου γιατρου που έκανε λαθος διάγνωση ...............ευτυχώς ειν ολα καλα αυτο εχει σημασία ........... γινονται κι αυτα κι διμιουργουν τρομάρα προβληματα μετα ........................... λαθος διαγνώσεις εχουν οδηγήσει σε άσχημα πράγματα ....................... ανθρωποι ειν κι οι γιατροί καλος κακος κι κάνουν λάθη που μπορεί να ειν και τραγικά !!!!!!!!!!!!!
Υπαρχει μεγαλη ελλειψη πληροφορησης για αυτο το θεμα και δε θα πρεπε γιατι ειναι κατι πολυ συχνο. Δυστυχως και σε αυτα που γραφεις υπαρχουν ανακριβειες, δεν το λεω ως ψογο, αλλα πιθανον δε στα ειπαν καλα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν ειναι αυτο το θεμα. Μην πανικοβαλλεστε στο ακουσμα παντως του hpv, απλα απευθυνθειτε σε γυναικολογο γνωστη του αντικειμενου αυτου και καντε τα περαιτερω check up οπως θα σας υποδειξει. Και φυσικα εμβολιασμος για τα νεα κοριτσια αδιαπραγματευτα. Πολυ καλη σελιδα για το θεμα: hpvsociety.gr
Γενικά από όλο το κείμενο εγώ έβγαλα το συμπέρασμα πως δεν έψαξες καθόλου ούτε για το τι είναι ο Hpv ούτε για το πως κολλάει... Χαίρομαι που είσαι καλά, αλλά καλό είναι να ενημερώνεστε σωστά για τα πάντα!!!
Scroll to top icon