ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 13:53

Είμαι παρανοϊκός;

Εδώ και περίπου 1 μήνα, κάθε μέρα, όταν είμαι μόνος μου στο σπίτι συνήθως απόγευμα στέκομαι μπροστά από τον καθρέφτη του δωματείου μου και τραγουδάω. Βασικά ερμηνεύω παλιά κομμάτια λαϊκά και έντεχνα. Μου αρέσει να ερμηνεύω Στράτο Διονυσίου, Βασίλη Τσιτσάνη και άλλους με εκφράζουν απόλυτα τα κομμάτια αυτού του είδους. Και τα έντεχνα μου αρέσουν. Χθες είχα κολλήσει με ένα κομμάτι και το είχα επαναλάβει 3-4 φορές κλασικά μπροστά από τον καθρέφτη μου και με χτυπάει η από πάνω και μου λέει να σταματήσω να το κάνω αυτό γιατί στο τέλος θα καταλήξω σε τρελάδικο. Γιατί να καταλήξω σε τρελάδικο; Μου αρέσει το τραγούδι έχω πολύ ωραία απαλή χροιά σε συνδυασμό λίγο με τις καταστάσεις που ζω, όλο αυτό βγαίνει σε αυτά τα τραγούδια. Θα συνεχίσω να το κάνω. Το τραγούδι με βοηθάει να επουλώνω τις πληγές μου και όλα εκείνα που με έχουν, κατά καιρούς, πληγώσει. Θα ήθελα να μου γράψεται, αν θέλετε, και εσείς την άποψη σας. Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
19
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ όταν έδινα πανελλήνιες τραγουδούσα πολύ δυνατά το εγώ δεν ζω γονατιστός είμαι της γερακίνας γιος. Πολύ δυνατά! Η μάνα μου πίστευε ότι μου είχε σαλεψει από το διάβασμα!
Είχα και για πολλές ακόμα. Την πρώτη φορά που το έκανα αυτό έπρεπε να βγάλω όλο τον Πρωταγόρα σε μια μέρα, γιατί όλο τον προηγούμενο μήνα ξυνομουν και είχα διαγώνισμα την επόμενη μέρα στο σχολείο!
Scroll to top icon