ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 19:25

Με προβλημάτισε πολύ.

Βγαίνω με ένα παιδί εδώ και 3 μήνες. Τα πηγαίνουμε αρκετά καλά αν και είναι λίγο απόμακρος. Χθες συζητήσαμε το κεφάλαιο πρώην και μου είπε κάποια πολύ περίεργα πράγματα, ουσιαστικά το έριξε πάνω του, ότι ήταν κολλημένος πάνω της, της ασκούσε ψυχολογική πίεση και δεν σεβόταν τα όρια της. Δεν πίστευα αυτά που άκουσα γιατί εμένα δεν μου έχει βγάλει τίποτα τέτοιο, κάθησα το σκέφτηκα και πάντα δείχνει κατανόηση και είναι πρόθυμος να βρεθεί μια μέση λύση, ούτε κολλιτσιδα μου είναι το αντίθετο μάλιστα. Τον ρώτησα γιατί ήταν τόσο ειλικρινής και μου είπε ότι είδε τα λάθη του, πλήρωσε για αυτά και ότι ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί μου για να ξέρω που μπλέκω αν και έχει δουλέψει με τον εαυτό του. Το σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα. Μου έχει στείλει το πρωι και δεν του έχω απαντήσει. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Μήπως γουστάρει ακόμα την πρώην αλλά όποτε είμαστε μαζί είναι απίστευτα τρυφερός. Μήπως υποκρίνεται τόσο καιρό αλλά ειναι χαλαρός δεν βγάζει ψεύτικο. Μήπως δεν του αρέσω αρκετά και για αυτό δεν έχει βγάλει αυτό το κακό προσωπο; Μηπως υπερβάλλει και έχει ρίξει όλο το βάρος πάνω του; Αν όντως είναι έτσι υπάρχει περίπτωση να έχει όντως αλλάξει η' δεν αλλάζει ο ανθρωπος;
13
 
 
 
 
σχόλια
Γι αρχή δεν νομίζω ότι γουστάρει την πρώην αλλά από την άλλη τι πάει να πει το πλήρωσε; Η πρώην το πλήρωσε για την ακρίβεια που ήταν μαζί του και εκεί το θα έπρεπε να φροντίσει να είναι εντάξει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει να φερομαι στον χι καλά και να νομίζω ότι έτσι εξιλεωνομαι για τον ψι που φερθηκα άσχημα. Καλύτερα να προβληματιστεις όχι για το τι άτομο είναι που αυτό το κάνεις ασχέτως αποκαλύψεων.Υ. Γ. Διαφωνω με τον άγνωστο. Εντάξει πολλοί προβάλουν τις άσχημες συμπεριφορές που είχαν σε τρίτους δήθεν μετανιωμένοι και πόσο άλλαξαν. Συνήθως κρύβει δόλο γιατί απλούστατα ξέρω ένα σωρό άτομα που δεν χρειάστηκε να φερθούν άσχημα και να πληρώσουν για να δείξουν συναίσθηση και να είναι εντάξει και ελάχιστους που όντως το πήραν αλλιώς, βασικά κανέναν προσωπικά. Αλλά θα υπάρχουν λογικά.
Ξέρεις τι; Στην αρχή θα της έγραφα να κρατήσει όχι μια αλλά πολλές πισίνες. Όμως υπάρχουν κάποια σημεία στη εξομολόγηση που δεν μου δείχνουν ότι της το είπε για δόλο. Αρχικά νομίζω παίζει ρόλο το ποτέ το είπε. Όταν έπιασαν το θέμα πρώην, δεν της το είπε σε άκυρη φάση για να προλάβει καταστάσεις η' για να το παίξει αλλαγμενος. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει δόλος. Δεύτερον η συμπεριφορά που περιγράφει η κοπέλα και είναι αντίθετη με όσα περιέγραψε ο ίδιος,δείχνει αλλαγή. Τρίτον το πώς φέρθηκε στην πρώην δείχνει ανασφαλή,χειριστικος, κρητικό άνθρωπο. Πολλές φορές αυτά γίνονται ασυνείδητα. Οπότε αν με την πρώην χώρισε λόγω αυτών και μετά κατάλαβε τι έκανε θα τον ταρακούνησαν για αλλαγή. Αλλά αυτό είναι υπόθεση δεν μπορώ να το ξέρω.
Καταρχάς τι έχουν οι κρητικοί; Πες και σε μας. :ΡΔεύτερον, διαφώνησα γιατί αν ισχύει η δική σου και θεώρηση είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και καλό είναι να εξετάσει ψύχραιμα με το τι άτομο είναι. Καλό είναι να ξέρουμε με τι άτομο έχουμε να κάνουμε και ποια η στάση του απέναντι στους άλλους. Τώρα το πως ειπώθηκαν τα πράγματα δεν το ξέρω και γι αυτό πρότεινα διερεύνηση.Τρίτον, πιστεύω ότι καλό είναι η κοπελα να συζητήσει μαζί του. Αν δεν μπορείς να νιώθεις άνετα σε μια σχέση και να επεξεργαστείτε μαζί τους προβληματισμούς, τότε η σχέση δεν θα κάνει, αλλά δώσε αυτή την ευκαιρία.Τέταρτον, αυτά περί ασυνείδητου δεν θα μ ενδιέφεραν. Γενικά καλό είναι να νιώθεις άσχημα για το γεγονός ότι αλλά άτομα πλήρωσαν τις συνέπειες της δικής σου άσχημης συμπεριφοράς. Εσύ αν πλήρωσες είναι για κάτι που επέλεξες να κάνεις και ο άλλος παθητικά επέλεξε ή του λαχε να βιωσει χωρίς να σχετίζεται με όσα έκανε και ήθελε. Όταν λοιπόν καταπατας τα όρια του άλλου δεν είναι το θέμα τι συνέπειες είχες αλλά τι συνέπειες έχουν οι άλλοι κι αν ο τύπος δεν μπορεί να το δει στην βάση που το αναφέρω, σιγά την αλλαγή.
Κρητικαρος χαχαχαχαχαχα.Ας μιλήσουνε,ας τον ζήσει κι όλας η κοπέλα άλλωστε δεν ξέρουμε τι μπορεί να ισχύει και όσο σκέφτομαι την συγκεκριμένη εξομολόγηση μου έρχονται και αλλά σενάρια στο μυαλό.Σε καληνυχτίζω αγαπητή ανία γιατί κουτουλαω. Καλό βράδυ!
Να, γι'αυτό δεν θέλω εγώ να μιλήσω για το παρελθόν μου όταν γνωρίζω κάποιον και ούτε το δικό του θέλω να μάθω. Για να αποφεύγω κάτι τέτοια. Το παιδί κατάλαβε τα λάθη του, είναι μια χαρά απέναντι σου αλλά εσένα ή αρνητική εντύπωση σου δημιουργήθηκε!
Εκείνος όπως παραδέχτηκε, δούλεψε με τον εαυτό του. Μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο ώστε να αποβάλεις τις ανασφάλειες σου;Μετά από 3 μήνες γνωριμίας, είπε να σου ανοιχτεί κάπως παραπάνω, προφανώς θεώρησε πως μέστωσε ο καιρός για κάτι τέτοιο. Τελικά όπως φαίνεται, έκανε μάλλον λάθος.Όρκο δεν παίρνω βέβαια για κανέναν, ειδικά για εκείνον που δεν τον ξέρω. Αλλά με όλο το θάρρος εμένα με προβληματίζουν περισσότερο οι δικές σου σπασμωδικές αντιδράσεις, παρά οι δικές του χθεσινές εκμυστηρεύσεις.
Καλα κάνουν και μας λενε παλαβες... εισαιβμε τα καλα σου κοριτσι μου; ο άνθρωπος σου ανοίχτηκε για κατι τοσο προσωπικό μετα απο 3 μήνες επειδή δε θέλει να ξαναγίνει τοσο μαλακας και θέλει να γίνει αυτός που παρολο που ξέρεις τι λαθη εχει κανει θα τον διαλέξεις επειδή σε εχει τραβηξει ολον αυτόν τοκ καιρο. Μακαρι ολοι οσοι γνωριζαμε να μας λεγαν εξαρχης τι σκατα έχουν κανει και μαλιστα μετα απο 3 μήνες που μπορεις εύκολα να καταλάβεις τι ανθρωπος είναι ο αλλος.
Scroll to top icon