ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 00:42

τα καλα της μοναχικοτητας

Εχει περιπου 3 μηνες στους οποιους τις περισσοτερες μερες τις περναω μονος επειδη βαρεθηκα να ειμαι με ανθρωπους που δεν μου δινουν ερεθισματα και πολλες φορες με κανουν να πληττω. Οι "εξοδοι" μου περιοριζονται σε αυτες της σχολης, μιας θεατρικης ομαδας που ειμαι μελος στην οποια βρισκομαι αναμεσα σε ατομα με αποψεις και ενδιαφεροντα και οι μπυριτσες που βγαινουμε να πιουμε που και που. Η αληθεια ειναι οτι νιωθω ενα κενο ορισμενες ωρες αλλα φανταζομαι οταν εισαι μονος για μια καποια περιοδο ειναι φυσιολογικο αυτο. Το θεμα ειναι αυτους τους 3 μηνες εχω δεθει με τον εαυτο μου σε σημειο να επιθυμω να περναω ολο και περισσοτερο χρονο μονος και να ανακαλυπτω νεες πτυχες μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
3 μήνες είναι απλά μια φάση και μάλιστα μικρή. Στα 3 χρόνια ν’ ανησυχήσεις.Αν και δηλώνεις μοναχικός, βγαίνεις πολύ περισσότερο από πολλούς κοινωνικούς.Το κενό το νιώθεις απ' την πείνα. Βάλε και κάνα σ/μ στις εξόδους σου.Αν μόνο τους 3 τελευταίους μήνες δέθηκες με το εαυτό σου, μαν δε σε βλέπω καλά.
Scroll to top icon