ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 00:09

Να πάω να τον βρω?

Καλησπέρα , το αγόρι μου και εγώ τελευταία είμαστε λίγο κάπως..έφυγε Αυστραλία να δει τι θα γίνει αλλά τον τρώνε οι ζηλιες...θέλω να πάω να τον βρω να τα λύσουμε..δεν με νοιάζει αν με διώξει αρκεί να ξέρω ότι ρίσκαρα...Τι λέτε να πάω να τον βρω ???
12
 
 
 
 
σχόλια
Ετσι για την πλακα δες λιγο τα εισητήρια. Δλδ δεν πας Αυστραλία επειδη το αγορι σου σου κανει ζηλειτσες. Λογω τιμής κ μονο. Κατα τ αλλα ο, τι ειπε το πρόβατο ο Shaun.
Καλημερα κ παρακαλω Shaun. Ειλει_Θυια πραγματι το προβλημα δεν ειναι τα εισιτηρια το προβλημα εδω. Αλλα νομιζω οτι αυτο με την τιμη θα το καταλάβει πιο ευκολα.
Ξεκίνα με ένα skype που είναι και τσάμπα.Αν θες ντε και καλά να πας μακρινό ταξίδι, δώστε ραντεβού στη Νέα Ζηλανδία.Ακόμα κι αν γίνετε κώλος, τουλάχιστον θα δεις κάτι τοπία ανεπανάληπτα.
Στην Αυστραλία; Αν θέλεις συμβουλές για τα πρακτικά του ταξιδιού, ακολουθα αυτά που είπε ο Λάζαρος στο Γρηγόρη.(και μετά βλέπεις κάτι εξομολογησεις που λένε να μην είναι ειρωνικοι οι σχολιαστές. Εεε συγνώμη αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να κρατηθείς!)
Scroll to top icon