ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 12:08

Το κάνει

Παιδιά η κατάθλιψη είναι ύπουλη μου λέει να α μην με νοιάζει ο εαυτός μου κ ότι οι άλλοι δεν νοιάζονται ήμουν πάντα ένα όμορφο γελαστό κορίτσι αλλά κάτι η κρίση κάτι το χάλια ταμείο μου δεν μπόρεσα να βελτιώσω τα πράγματα Έχω κάνει ψχθ κ φυσικά είχα χάσει λ την δουλειά μου γιατί τόλμησα να πω ότι δεν είμαι καλά κ θέλω λίγη άδεια Προχωράμε όμως γιατί η ζωή κοίτα μόνο μπροστα όσο για τις φιλίες μόνο ένα η δύο άτομα θα ναι εκεί για σένα μόνο! Όλοι οι άλλοι καπνός κ ο μεγάλος τότε έρωτας την έκανε με ελαφρά αντισταθείτε ρε!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Με είχε παρατήσει κοπέλα γιατί δεν ήμουν καλά. Αλλά καλύτερα που έλειξε. Και εκείνη την περίοδο όπως λες είδα ποιοι είναι αυτοί οι 2-3 που αξίζουν.Σκέψου το εξής. Πλέον το μυαλό σου σου λέει ότι δεν αξίζεις αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιάσε αυτά τα άτομα που σε αγαπάνε και ρώτα τη γνώμη έχουν για σένα. Αυτοί είναι σε θέση να δουν πιο καθαρά, και κρατά τη γνώμη τους σαν δική σου μέχρι να ξαναγαπησεις τον εαυτό σου.
Scroll to top icon