ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 14:06

Θα μαι τρελη να παρω τηλεφωνο;

Δεν ξερω πως να ξεκινησω και απο που, μονο μια απορια μου δημιουργειται. Πως γινεται να σκεφτεσαι εναν ανθρωπο που εχεις δει ξεκαθαρα οτι δε σε θελει πραγματικα και θελει καβατζα. Γιατι να σκεφτεσαι το "αν ηταν αλλιως οι συνθηκες, δε θα συνεβαινε αυτο";;Το στορυ εχει ως εξης:Γνωριζομαστε σε ταξιδι με τη σχολη υπαρχει φλερτ κ αμοιβαιο ενδιαφερον, επιστρεφουμε, συνεχιζεται η επικοινωνια, βρισκομαστε μετα απο καιρο κανουμε κατι (φαση μονο) και μετα φευγει δυστυχως για στρατο. Τωρα θα μου πειτε που πας κ εσυ ξυπολιτη στ'αγαθια κ δικιο θα εχετε, αλλα εγω τον ηθελα, ειχα πεισμωσει κ το πιστευα φουλ οτι θα τα καταφέρουμε. Περνουσε ο καιρος,η επικοινωνια ηταν αρκετα καλη εγω φουλ χαρα κ εκεινος ειχε εκδηλωθει αρκετα. ( Κ εγω τον πιστευα, εδω γελαμε αλλα ολοι λιγο πολυ δεν βλεπουμε φουλ καθαρα οταν θελουμε καποιον). Σε καποια φαση διακρινω μια αλλαγη συμπεριφορας αλλα δε δινω σημασια λεω μπορει να πιεζεται ο ανθρωπος εκει που ειναι λογικο. Με τα πολλα και φουλ ξαφνικα παιρνει μεταθεση, ερχεται κ μαζι του ερχεται κ η καταστροφη. Επιστρεφει λοιπον κ ολα οσα που ελεγε γινονται αυτονοητα, ουτε θελω να σε δω ουτε τιποτα. Βρισκομαστε με τα χιλια ζορια, λεμε τι φαση κτλ κ εγω λεω ας δωσω μια ευκαιρια..περνουσαν οι μερες δεν εβλεπα ουτε αλλαγη, ουτε προσπαθεια. Ξανακανω κουβεντα, ναι εχεις δικιο κ οι γνωστες μαλακιες. Λεω ας κανω λιγο υπομονη ακομα, (τα ηθελα κ εγω καλα, να παθω). Με τα πολλα τα νευρα μου κ η ηρεμια μου δεν ηταν καλα, το ληγω κ τρομαρα μου ηθελα να κρατησω κ επαφή. Περναει λιγος καιρος στελνω ενα ευχετηριο μηνυμα στα γενεθλια του, περνανε δυο εβδομαδες κ τσουπ εμφανίζεται, λεω με τρελανει αυτος! Μιλαμε ψιλο χαλαρα σε καποια φαση του λεω οτι μ ειναι ακομα περιεργη η φαση γτ τον σκεφτομαι μου λεει και καλα οτι κ αυτος δυσκολευεται αλλα θελει να μιλαμε ( ναι, τωρα σε πιστεψαμε) κ αφηνουμε στη μεση την κουβεντα την οποια οπως ειπε ηθελε να συνεχισουμε. Εγω επειδη ηθελα να τελειωνω ομως με αυτη τη κατασταση γτ ταράζονται τα νευρα μου λεω ας στειλω να την τελειωσουμε τη ριμαδα την κουβεντα. ΑΜ ΔΕ. Το μηνυμα εχει μεινει αδιάβαστο εδω και 5 μερουλες παρολαυτα ο φιλος μας βλεπει στορυ,κανει λαικ σα να μην εχει συμβει τιποτα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το πολύ πολύ να μη σου μιλήσειΝα σε πει τρελη.ή και να στο κλείσει...Αν το θες πολύ πάρτον τηλέφωνο. Δεν θα εκραγεί το σύμπαν. Μην το μεγαλοποιεις τοσο πολύ στο μυαλό σου.
Εσύ τώρα ή είσαι το ίδιο πρόσωπο που έλεγε σε εξ ότι γουστάρεις αυτόν που σου κάνει μαθήματα ή είσαι κάποια συγγενής της.Το έχετε στο σόι το μπλα-μπλα έτσι;
Εκει καταληγω, δεν θα επαιρνα γτ τον θελω πισω αλλα, για να τον ρωτησω τι φαση; Και πιο πολυ για να ηρεμησω βεβαια, μπορει να μην απαντήσει κ ποτε κ εκει να τρελαθω ακομα περισσοτερο απο νευρα κ το ποσο χαλια συμπεριφερεται..Σ'ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου παντως :)
Scroll to top icon