ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 15:38

νοσταλγος του ποπ και ρολ

γαμωτο αν συγκρινεις το τι νεανικη ποπ ηταν edgy ( lol) στα early 00s πχ το all the things she said των tatu με το bad guy της billy eilish γιατι το πρωτο τα σπαει τοσο παραπανω ? νοσταλγια εμας των 25ρηδων η απλα η μουσικη τοτε ηταν φανκιν καλυτερη ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Και πού να δεις στα 80s και 90s.Για να μην πιάσω 60s και 70s...Εντάξει, γενικά είμαι κατά της παρελθοντολαγνείας, αλλά η μουσική πράγματι ήταν πολύ καλύτερη.
ειδικά 60s & 70s... μ α γ ε ί α δυστυχώς γεννήθηκα πολύ αργά. και τι δεν θα 'δινα για να έχω την ευκαιρία να απολαύσω ζωντανά τους υπέροχους καλλιτέχνες εκείνης της περιόδου... the velvet underground, the beatles, pink floyd, the who, the rolling stones, the doors, deep purple, bob dylan, david bowie, patti smith κλπ. και κυρίως τους Led Zeppelin... αχ αυτοί οι τέσσερις, η αχίλλειος πτέρνα μου...
Ναι, ξεκάθαρα, θα ήθελα να ήμουν 70 τώρα.caravan, συμφωνώ απολύτως. Μαγικοί! Για εμένα ο Robert Plant είναι ο σαγηνευτικότερος άντρας που έχει υπάρξει... λατρεύω την εμφάνισή του, τη φωνή του, το χιούμορ του, τις καλλιτεχνικές επιλογές του, τον τρόπο που βλέπει τη ζωή, τα ΠΑΝΤΑ!
Scroll to top icon