ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2019 | 13:33

...

Έχω την πρώτη μου συνέντευξη σε εταιρία σοβαρή και μια δουλειά που με ενδιαφέρει πολύ. Το θέμα μου είναι ότι έχω άσχημο χαμόγελο δηλαδή στραβά και κίτρινα δόντια. Δυστυχώς στις μέρες μας μετράει πολύ η εξωτερική εμφάνιση και νομίζω ότι από εκεί θα χάσω τη δουλειά. Αν και σε όλα τα υπόλοιπα είμαι εντάξει κατά την άποψη μου ,αυτό το θέμα με αγχώνει παρα πολύ. Σίγουρα φαίνονται και σίγουρα θα δώσει βάση ο απέναντι μου. Δεν ξέρω τι εντύπωση θα τους αφήσω. Αλλά σίγουρα το χαμόγελο μου την χειρότερη. Αυτά ..
4
 
 
 
 
σχόλια
Για την κιτρινίλα βούρτσισε με Aim White Now αμέσως πριν. Είναι μπλε και το μπλε ακυρώνει το κίτρινο. Αν είσαι κοπέλα φόρεσε κι ένα κοκκινοκερασί ματ κραγιόν, κάνει τα δόντια να μοιάζουν λευκότερα, και σε δείχνει ακομπλεξάριστη!Καλή επιτυχία!
Αν το βιογραφικό σου είναι εντάξει και το στηρίξεις επάξια στη συνέντευξη, τότε οι πιθανότητες είναι όσες και εάν δεν υπήρχε το θέμα που αναφέρεις. Προετοιμάσου, ετοίμασε στο μυαλό σου λεπτομέρειες αν σε ρωτήσουν για κάτι που γράφεις στο βιογραφικό σου και πήγαινε ήρεμη και αποφασισμένη.Ούτε δαγκώνουν, ούτε τίποτα. Θέλουν και αυτοί να κάνουν με επαγγελματίες όπως κι εσύ.Δείξε ότι έχεις τις γνώσεις, την εμπειρία και την απαιτούμενη επαγγελματική συγκρότηση και μην ανησυχείς.Καλή τύχη!
Καλή τύχη στην συνέντευξη! Τουλάχιστον δες το σαν μια ακόμα πολύτιμη εμπειρία. Μην ανησυχείς υπέρμετρα για το θέμα των δοντιών, γιατί πρώτον αν η εταιρεία είναι πράγματι σοβαρή δεν θα επιδείξει ρατσισμό ως προς ένα τόσο επιφανειακό θέμα εμφάνισης (εξαρτάται και από την θέση εργασίας βέβαια) και δεύτερον γιατί αν το θέλεις μπορείς να βάλεις στόχο να μαζεύεις λίγα χρήματα για να φτιάξεις κάποτε το χαμόγελο όπως το θες ;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon