ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2019 | 12:17

Ώριμη

Και που λέτε πήγα στο ψυχολόγο καμιά 6 φορές τώρα σταμάτησα λόγω οικονομικών. Λοιπόν το θέμα μας ήταν οι σχέσεις μου με τους πρώην. Τον έλεγα πόσο σκατα τους φερθηκα ενώ αυτοί ήταν πάντα εκεί. Ήμουν εγωιστρια εγωκεντρικη αχαριστη κτλ.Άκουγε άκουγε μέχρι που με ρώτησε γιατί έμπαινα σε σχέσεις. Η πρώτη απάντηση μου ήταν δεν ξέρω..μετά όμως λέω ξέρω.Τώρα που μπορώ να δω τα πράγματα πιο καθαρά ξέρω γιατί το έκανα φοβόμουν την μοναξιά ,χρειαζόμουν στοργή ,ήθελα να επικεντρωθουν μόνο σε μένα, ήθελα αγάπη.Ξέρω και πια μέρα ξεκίνησαν όλα αυτά τα θέλω.Ήμουν σχεδόν 16 όταν βρέθηκα να κοιμάμαι στο δρόμο μια μέρα επειδή ο πατέρας μου με έδειρε και εγώ έτρεξα πήγα στην αστυνομία ήθελα να τον κάνω μυνηση δεν άντεχα άλλο.Εκεί ήταν ένας αστυνομικός που μου κρατούσε παρέα μέχρι τις 4 το πρωί προσπαθώντας να με ηρεμήσει έφτασε η ώρα να μου πει υπάρχει κάποιος -α για να πας να κοιμηθείς ;ναι τον είπα η αδερφή μου ..δεν σήκωσε πότε το τηλέφωνο. Τότε δοκίμασα μια γνωστή μου ούτε αυτή. Έφυγα λέγοντας ότι βρήκα (ψεμα).πήγα πάνω στο εκκλησάκι έξω στο παγκάκι και έκλαιγα όλο το βράδυ. Ένιωθα τόσο μόνη. .αυτό ήθελα να αποφύγω την μοναξιά.Ακούγοντας με ο ψυχολόγος έκλεισε στο αρχικό ερώτημα μου ότι μόνο ανωριμη δεν είμαι .
27
 
 
 
 
σχόλια
Ψαξε αν ο δημος της περιοχης σου προσφερει υπηρεσιες ψυχολογικης υποστηριξης.Κατα τα αλλα, εχεις τραβηξει και συ τα ζορια σου, το μονο που θα μπορουσα να σου πω είναι να μην το βαζεις κατω, εχεις δυναμη να συνεχισεις την ζωη σου. Αρχισε να κανεις πραγματα μονη σου, για σενα, ειναι και αυτο μια βοηθεια που μπορεις να προσφερεις στον εαυτο σου.Τα δυσαρεστα που σου συνεβησαν ειναι πια στο παρελθον.Και τα λαθη που έκανες στις σχεσεις, αφου τα αναγνωριζεις, φροντισε να μην τα επαναλαβεις.
Πολυ γρηγορα δεν εβγαλε το πόρισμα ο ψυχολόγος? Με το που μια γυναικα εχει θέματα στις σχεσεις της αμεσως το πανε στο daddy issues. Τουλαχιστον εμβαθυνε στη σχεση σου με τον πατερα σου ή στάθηκε σε αυτο το περιστατικό μονο?
Συνήθως δεν μπαίνω λίφο από κινητό. Ωστόσο ο γκασμας μια χαρά χρήσιμο εργαλείο είναι, αν το λες για εμένα, σε ευχαριστώ. Φαντάσου η μόνη ικανότητα σου να είναι να γράφεις ορθογραφημενα με χρήση autocorrect. Ίσως λίγο πιο χρησιμο από τον γκασμα ^_^
Εγώ να το είπα για εσένα; Μα πως σου πέρασε από το μυαλό;Για έναν γνωστό μου από το χωριό το λέω. Δεν τον ξέρεις!Τώρα αν εσύ ταυτίστηκες με τον γκασμα και γι'αυτό τονίζεις τη χρησιμότητα του, τι να πω! Εσύ ξέρεις!
Ο επαγωγικός συλλογισμός ποιος είναι; Παρέθεσε τα μας όλα αναλυτικά.Επίκληση στο συναίσθημα που εντοπίζεις;Και η επίκληση στην αυθεντία που υπάρχει ακριβώς;
Παιδια σορι για την παρεμβαση. Χωρις παρεξήγηση αλλα το παρακανατε λιγο με τις παρατηρήσεις για τα ορθογραφικά. Αλήθεια παιζει τοσο ρολο? Κ αυτο με τον χαρακτηρισμό "κασμας" ηταν καπως νομιζω (θα ελεγα lame αλλα σας χαλάνε τ αγγλικα απ οτι διαβασα κπ αλλου). Κ παλι χωρις παρεξήγηση, αλλα νομιζω το θεμα ορθογραφία εχει κουρασει κοριτσια. Οσο για την επικληση στο συναισθημα κ στην αυθεντία, ο Αγιος εχει δικιο. Εξηγώ μιας κ τέθηκε το ερωτημα (Αγιε με την αδεια σου αγαπη). Η εξ κανει επικληση στο δικο μας συναισθημα, επικαλούμενη την αυθεντία του ψυχολόγου. There you go. Καλύτερα ν ασχολείστε με αποψεις κ οχι με ορθογραφία. Φιλικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon