ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2019 | 22:34

Coming Out

Είπα στην μητέρα μου ότι μου αρέσουν και οι άντρες. Έπαθε σοκ. Τίποτα δεν το πρόδιδε στην εμφάνισή μου ή στη συμπεριφορά μου. Εξάλλου, η πλειοψηφία LGBTQ ανθρώπων είναι άνθρωποι καθημερινοί, όπως όλοι. Έπρεπε, όμως, να το πω. Η απόσταση μεγάλωνε πολύ ανάμεσά μας και εκείνη δεν καταλάβαινε το γιατί. Μπορεί να πληγώθηκε αλλά τώρα είναι στο χέρι της να είμαστε πάλι καλά. Κάποια χρόνια πριν δεν θα διανοούμουν να προβώ σε μία τέτοια εξομολόγηση. Άλλαξα όμως, έβγαλα κάθε ενοχή από πάνω μου, ωρίμασα.Αισθάνομαι εντελώς φυσιολογικός, καθόλου "ανώμαλος" όπως θα με αποκαλούσαν μερικοί αδαείς. Ζούμε σε μια εποχή ρατσιστική και εκφυλισμένη. Εγώ την έχω αφήσει πολύ πίσω μου, όπως και την πλειονότητα των ανθρώπων. Αλλιώς δεν θα επιβίωνα.Τώρα δεν είναι χαρούμενη η μητέρα μου. Αλλά μου είπε ότι είναι εντάξει.Της είπα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και πραγματικά το πιστεύω. Εμείς δημιουργούμε τα προβλήματα. Αν καταφέρει να το αποδεχθεί πλήρως και εκείνη θα είμαι χαρούμενος. Αν όχι, μάλλον θα προσπαθήσω να το ξεχάσω. Ή θα σταματήσω να είμαι ειλικρινής. Γιατί δεν θα το αντέχει.Πάντως, κατάλαβα πόσο πολύ αγαπώ τους δικούς μου. Για χρόνια τους κατηγορούσα επειδή μιλούσαν ομοφοβικά. Και έτσι, τους είχα κάνει πέρα. Τώρα είναι η ευκαιρία μας να αφήσουμε όλα αυτά στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει. Αν δεν το έκανα, όλη η πίκρα θα εσωτερικευόταν. Ίσως μου έβγαινε σε κάποια αρρώστια (πέρα από τη θλίψη). Εύχομαι να μας βγει σε καλό.
2
 
 
 
 
σχόλια
μπραβο σου!συνεχισε να εχεις αυτη τη σταση κ να τα αντιμετοπιζεις ολα με τοσο θαρρος.ειναι η ζωη σου κ σου ανηκει,ειτε τους εχεις διπλα σου,ειτε οχι.
Εκανες καλα που της το ειπες πιστευω και ασε λιγο τα πραγματα τωρα για να δεις πως θα εξελιχθουν (αν θα το αποδεχτει). Παντως απο δω και περα για να ξερεις επειδη δεν γινομαστε απ ολους αποδεκτοι δεν χρειαζεται να εισαι ειλικρινεστατος με την μητερα σου (δηλαδη να της αναφερεις για την προσωπικη σου ζωη). Το γεγονος οτι της ειπες ποιος εισαι ειναι αρκετο. Εγω ειχα κανει την βλακεια να κανω το coming out αλλα επειδη τους ειδα σε πολυ ασχημη κατασταση τους ειπα οτι δεν ισχυει τιποτα απ οσα ειπα (γτ εκεινο τον καιρο δν ημουν καλα και τους ειπα οτι βρισκομουν σε κατασταση σοκ). Και απο τοτε εχω καταθλιπτικα συμπτωματα..
Scroll to top icon