ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2019 | 11:23

Επανασύνδεση

Λεει;Τρώγεται το ξανά ζεσταμενο φαι;Πολλά χρόνια μαζί. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Συμφωνήσαμε ότι τα θετικά ήταν πιο πολλά. Πια, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλο σε αυτή τη σχέση και γενικά σε σχέση γιατί δεν ενοιωθε καλά με τον εαυτό του. Κλαίει και βασανίζεται αλλά μου λέει θα το ξεπεράσει και να το ξεπεράσω και εγω. Ξέρω ότι δεν ήθελε να με τραβάει και να με σέρνει.. λέει μακάρι να ήμασταν πιο μεγάλοι και θα ήταν όλα καλύτερα. Αλλά είμαστε μικροί ακομα και έχουμε και τις "καριέρες"μας. Θεωρεί ότι η σχέση είναι μια ευθύνη και ότι πάντα όλες τις επιλογές του της έκανε κάτω από το πέπλο της σχέσης ενώ εγώ δεν είχα πιεσει για κάτι. Ξέρω ότι τα κάνει για να προστατέψει τον εαυτό του και εμένα.. εγώ λυσαξα στο να στέλνω αλλά πια θα βάλω τέλοςΜια προσπάθεια επανασύνδεση όμως θα άξιζε το κόπο σε κάποιο διάστημα; Αξίζουν οι επανασυνδέσεις;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ νομίζω ότι ο άνθρωπος στο λέει καθαρά: είμαστε μικροί για δέσμευση... θέλω να γνωρίσω κ άλλα πράγματα (ανθρώπους/καταστάσεις). Κ ας προτάσσει σαν κύρια δικαιολογία την καριέρα (οκ, παίζει κ αυτό αλλά σε δεύτερη μοίρα). Αφού το λήξατε, λοιπόν, κοίτα κ εσύ να προχωρήσεις κ μην σκέφτεσαι πιθανές επανασυνδέσεις που μπορεί κ να μην έρθουν ποτέ.
Έχω να πω, ότι αυτό το πράγμα ή ότι άλλο ήταν που σε "έδιωξε" την πρώτη φορά, θα σε "διώχνει για πάντα". Δεν ξανακολλάει το γυαλί, δεν ξαναζεσταίνεται το φαγητό και πάει λέγοντας... Move on!
Όχι, ειδικά στην περίπτωση σου. Θα έχεις μόνιμο άγχος να του κρατήσεις το ενδιαφέρον, θα χάσεις τον εαυτό σου και στο τέλος τα ίδια θα σου πει και θα σου κάνει. Προχώρα.
Βρίσκω απωθητικό το γεγονός όταν κάποιος ζητά την άποψή τρίτων, να ξεκινά με αυτό ώστε να με προκαταβάλλει:Επανασύνδεση Λεει; Τρώγεται το ξανά ζεσταμενο φαι; Πηγή: www.lifo.grΕ, με τον τρόπο που το θέτεις, όχι ΦΥΣΙΚΑ!
Scroll to top icon