ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2019 | 18:30

Αποξένωση

Πριν δύο εβδομάδες έμαθα ένα κακό νέο για την υγεία ενός δικού μου ανθρώπου. Η περιπέτεια του συνεχίζεται και είμαστε στην φάση που τον προσέχουμε πολύ. Από τότε δεν έχω όρεξη να φάω, να κοιμηθώ, να βγω έξω για καφέ και γενικά αποφεύγω τον πολύ κόσμο και τις συζητήσεις. Τις συζητήσεις ειδικά τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβανι δεν τις μπορώ καθόλου. Έχω κλειστεί στον εαυτό μου, και κάνω συνέχεια δουλειές στο σπίτι κυρίως μαγειρέματα και κατασκευές. Ειδικά με τις κατασκευές έχω πορωθει. Μόνο έτσι καταφέρνω να ηρεμήσω λίγο. Άλλοι μου λένε να μιλήσω για αυτό , πως θα μου κάνει καλό ,αλλά ειλικρινά μια φορά το έκανα και δεν ένιωσα να παίρνω κατανόηση από την άλλη πλευρά, αντιθέτως απογοητεύτηκα και θύμωσα. Δεν έχω άλλη αντοχή και υπομονή για απογοητεύσεις πια. Όχι τώρα. Κάποιες καταστάσεις χρειάζονται το χρόνο τους πιστεύω. Πριν είχα τη δουλειά και ξεχνιομουν λίγο , τώρα δυσκολεύομαι με την αδεια. Ανησυχώ μόνο μην εθιστω περισσότερο στην απομόνωση που διάλεξα στην παρούσα φάση, γιατί δεν με βοηθά καθόλου η συμπεριφορά των γύρω μου. Νιώθω πως έχουν πολλές απαιτήσεις από εμένα , με πιέζουν να το ξεπεράσω επιτόπου και αυτό με κουράζει σε βαθμό που να προτιμώ τη μοναξιά μου. Είναι και μια φίλη που πάντα εκείνη χανόταν και τώρα βγαίνει εκείνη από πάνω λέγοντας μου ότι εγώ χάθηκα. Θα μπορούσα να της πω τι συμβαίνει και να της κοπεί η μαγκιά αλλά ούτε αυτό δεν έχω όρεξη να κάνω. Ούτε να το πω δεν μπορώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπαθε αυτό το πράγμα. Πρόσεχε τόσο πολύ. Καλή συνέχεια και να προσέχετε την υγεία σας παιδιά όσο μπορείτε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση του δικού σου ανθρώπου, διότι εάν σε δύο εβδομάδες έχουν γίνει όλα όσα περιγράφεις, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί σε μεγαλύτερης διάρκειας πρόβλημα. Καλή δύναμη να έχεις.
Η προσοχή δεν εμπλέκεται στο θέμα. Abstinence is not immortality όπως λέγαν κάπου. Καλυτερα όχι κουβέντες, θα αναλώνεσαι σε μαλ@κίες που θα σου τρώνε ενέργεια. Μάλιστα όσο πιο "βοηθητικοί" οι άλλοι τόσο υψηλότερος ο δείκτης ενόχλησης.Θα μιλήσεις μετά, αφού περάσει. Καλή δύναμη!
Scroll to top icon