ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2013 | 02:23

Σας ζηλεύω.

Διαβάζω εδώ και καιρό τις εξομολογησεις. Ακούω ιστορίες όμορφες, άσχημες, περίεργες! Ακούω ιστορίες ερωτικες. Πως κάποιος θέλει κάποια που δεν του κάθεται, πως κάποια βαρέθηκε τον άντρα της επειδη επήλθε η φθορά της σχέσης του, πως, πως, πως...Και εγω κάθομαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου. Απογοητευμένος. Δεν έχω ζήσει τίποτε απο ολα αυτά. Ακόμα και το άδοξο τελος μιας σχέσης θα ήθελα να ζήσω. Γιατι θα σημαινε οτι υπήρχε κάτι. Αλλα εγω εδώ μόνος, πληρώνοντας μια γενετική ιδιομορφία (είμαι ομοφυλοφιλος) και πολλα κόμπλεξ που αναπτύχθηκαν λόγω γονέων και κοινωνίας. Θέλω κι εγω έναν άντρα δίπλα μου κι ας σας ακούγεται τόσο γελοίο, απαισιο και αποκρουστικό. Κι εγω άνθρωπος είμαι γαμωτο.Και σας ζηλεύω.
2
 
 
 
 
σχόλια
και εγώ στα ίδια ακριβώς είμαι. ( είμαι λεσβία ) . όμως ειμαι σίγουρη πως ''it does get better'' :) οπότε, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! γιατί από όσα έγραψες φαίνεται πως το αξίζεις.
Μην χάνεις άλλο χρόνο! Ξεκίνα να ζεις γι' αυτό που είσαι!! Μήπως νιώθεις εσύ ότι είναι γελοίο και απαίσιο;; Αν ναι ξεκόλλα!!!Για όσους δεν μπορούν ακόμη να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία είναι δικό της πρόβλημα! Αυτοί έχουν το πρόβλημα και το κόμπλεξ και πρέπει να το κοιτάξουν!Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα και αύριο κιόλας παρ' το αλλιώς και ξεκίνα να ζεις!!!Σου τα λέει μια ομοφυλόφιλη που γουστάρει γι' αυτό που είναι!
Scroll to top icon