ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2019 | 15:23

Τοσο λάθος εχω κανει η υπάρχει τόση κακια τελικά

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ....η αληθεια ειναι πως εκανα μια κατινια αλλα νιωθω τοσο καλα που το κανα γιατι μου ανοιξαν τα ματια! Τον τελευταιο καιρο ειχα αρχισει να νιωθω πως 2 απο τις πολυ κοντινες μου φιλες που σπουδαζουμε μαζι ηταν καπως απομακρες και σνομπ και ενω εριχνα τισ ευθυνες ολες πανω μου οτι ισως φταιω εγωισως εγω εκανα κατι που τις ενοχλησε και ενιωθα και ασχημα και ενω προσπαθησα να τισ μιλησω και εριξα και τα μουτρα μου λεγοντας πως εγω απομακρυνθηκα και εγω φταιω κλπ (μεγαλο λαθος) επαθα σοκ με αυτα που διαβασα χθες. Ενω λοιπον χθες ημουν με τη μια απο τις δυο και καναμε εργασια, με την οποια μαλιστα υποτιθεται ειμαστε και κολλητες, ειχε ανοιχτει τη συνομιλια στο μεσσεντζερ του θπολογιστη της και διαβασα ενα κομματι μηνυματων με την αλλη κοπελα που με κραζανε!! Το πιο τραγικο ολων ειναι πως δεν καταλαβα ακριβως τη προβλημα εχει η αλλη κυριως, με εμενα αλλα απο οτι ειδα ανεφερε πως "εχω παει εγω σπιτι της και ελεος και πως της ανεφερα το πρωην φιλο της με σκοπο να την ψαρεψω να μου πει η με σκοπο να την στεναχωρησω". Απο την αλλη αναφερανε πως εγω ειμαι τσιγγουνα ΠΟΙΑ ΕΓΩ που μερικες φορες κυριολεκτικα πιστευω θα καταληξω να τρωω φρυγανιες, και αυτο το στηριζανε στο γεγονος οτι μια μερα που ημασταν για καφε ζητησα εγω ενα ευρω και κανεις δε μου δωσε, το αστειο ειναι πως εγω ειχα πει να μου δωσει ενα ευρω οποιος εχει ρεστα για να δωσω το 5 ευρω και να μη περιμενουμε ρεστα απο τη σερβιτορα....Επισης η τσιγγουνια μου φαινεται ξεκαθαρα και στης 2 οταν την μια τη φιλοξενουσα για 2 μηνες σπιτι μου στο 1ο ετος χωρις καλα καλα να τη ξερω, επειδη ταλαιπωρουνταν με ξενοδοχεια μεχρι να βρει σπιτι και την αλλη που εκτος απο το ταξιδι στο εωτερικο που καναμε και μιναμε σε συγγενεις μου την εχω βοηθησει απειρες φορες και ποσο μαλλον και οταν ηθελε να τα ξαναβρει με το γκομενο της που εγω με αυτον οργανωσαμε ολοκληρη εκπληξη για να ερθει αυτος να τα ξαναβρουν! Δε θα ελεγα πως με πειραξαν ιδιαιτερα αυτα που διαβασα στεναχωρηθηκα ομως γιατι δε το περιμενα να λενε αυτες οι 2 αυτα για μενα και οχι λογω του τι εδωσε η μια στην αλλη αλλα επειδη τις θεωρουσα απο τα πιο κοντινα μου ατομα!! Θλω να πιστευω πως δεν τα πιστευουν αυτα καταβαθος.. Υ.Γ. Η αληθεια ειναι πως θα ηθελα πολυ να γυρισει αυτο μπουμερανγκ και να αποδειχθει το ποσο λαθος εχουν και να με παρακαλανε ( χαχαχ ενταξει υπερβολη). Δεν ξερω τι να κανω και οως να φερθω σκεφτομαι πως απλα πρεπει να ειμαι χαλαρη σα να μη συμβαινει τιποτα και απλως να τονιζω τα αντιθετα χαρακτηριστικα απο αυτα που υποτιθετε ειμαι!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εχει χειροτερο, ατομσ που θεωρεις φιλους σου να βλεπεις οτι τελικα δεν αξιζουν αυτον τον τιτλο.Δεν θα προτεινα να ανοιξεις συζητηση, γιατι πιστευω οτι δεν θα εχει νοημα. Εγω θα ξεκοβα μια και καλη, και ασ'τες να ψαχνουν το γιατι.Για να σε κανουν παρεα χωρις να σε συμπαθουν, σημαινει οτι επωφελουνταν απο σενα, οποτε μην τις αφηνεις να σε εκμεταλλευονται αλλο.Ελπηζω να βρεις ατομα που πραγματικα να σε εκτιμουν!
Στη θέση σου θα έκανα μια μίνι κουβέντα για όλα τα καλά που έχω προσφέρει χωρίς να αναφερθώ στο ότι ξέρω απο την συνομιλία και θα ξεκοπα εντελώς, θα ήταν η τελευταία φορά που θα με έβλεπαν, δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσω με μία παρέα που με υποτιμούν. Και δυστυχώς το βλέπω συχνά απο παρέες να κράζουν "φίλους " τους και εκείνοι να μην ξέρουν το παραμικρό
Πωπω, το έχω πάθει να δω καταλάθος συνομιλία όπου με έκραζαν. Απότομη προσγείωση, αλλά, αν το καλοσκεφτείς, τα σημάδια ήταν εκεί. Καλύτερα να μην φανεί ότι είδες, γιατί θα αρχίσουν να υπεραμύνονται, και μια επιθετική σύγκρουση δεν βοηθάει. Τέτοια άτομα δεν τα χρειάζεσαι στην ζωή πάντως. Είναι δύσκολο, το ξέρω και το έχω περάσει, αλλά μην τους δίνεις τόση σημασία και θα απομακρυνθείτε με φυσικό τρόπο. Για καλό θα είναι, πας για άλλα μετά ;-)
Scroll to top icon