ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2019 | 11:54

Μπορείτε να μου το ερμηνεύσετε? :(

Γνωριστήκαμε, βγήκαμε δυο φορές, του άρεσα πολύ, μου άρεσε... Όλα πήγαιναν καλά κ ήμουν σίγουρη πως θα γινόταν σχέση σύντομα αφού ταιριάζαμε- γενικώς συμπεριφερόμασταν σαν να είμασταν ήδη μαζί. Πολύωρες συζητήσεις, αγκαλιές, φιλιά, γλύκες... Ενθουσιασμένος σας λέω... Πέρα από τα "πόσο ωραία φιλάς", "σε θέλω εδώ τώρα", "μου έλειψες από χθες", "μου αρέσεις τόσο πολύ" και άλλα τέτοια που μου έλεγε, σημειώστε και το "Χ Μαρτίου τα γενέθλια μου. Θέλω να τα κάνουμε μαζί"... Δήλωνε τρελαμένος μαζί μου. Στο δεύτερο ραντεβού δεν άντεχε επέμενε να πάμε σπίτι του. Παρότι του έλεγα να μην τα κάνουμε όολα από τη δεύτερα φορά (ΓΙΑΤΙ να μην έχουμε καθόλου υπομονή στη γενιά μας και να πρέπει να γίνονται όλα ΤΟΣΟ γρήγορα πια).. "Τι διαφορά έχει σήμερα από μεθαύριο ή την άλλη εβδομάδα" μου είπε... Έτσι, πήγαμε σπίτι του. Ενώ υπήρχε φουλ χημεία και του άρεσα ξεκάθαρα, δεν μπορώ να πω πως από την πλευρά του πήγε "καλά" το όλο θέμα.. Παρόλες τις απόπειρες, στο τέλος αναγκάστηκε να το κάνει...μόνος του (ξενέρα). Εγώ το έπαιξα κουλ "ε ντάξει συμβαίνουν αυτά. μην ανησυχείς θα είσαι κουρασμένος". Όταν με πήγαινε πίσω στο σπίτι ήταν εμφανώς αποστασιοποιημένος. Δεν μου κρατούσε το χέρι και κοιτούσε το παράθυρο από την άλλη... Δεν με ρώτησε αν θα ξαναβρεθούμε όπως έκανε σαν τρελός αλλά το ρώτησα εγώ.. Μου είπε την Παρασκευή και συμφωνήσαμε να πάω σπίτι του να κοιμηθώ. Ήρθε η Παρασκευή... Η ώρα 20:00 και κανένα μήνυμα οπότε του έστειλα.... Δεν το είχε ανοίξει και βλέπω στόρυ στο Instagram να τρώει έξω στο κέντρο.... Στενοχωρήθηκα πολύ... Long story short του έστειλα αν θα βρεθούμε και μου απάντησε πως "δεν μπορεί σήμερα. δεν το ξέχασε αλλά του έτυχε κάτι απρόοπτο και έχω δίκιο πως έπρεπε να μου το πει". Του απαντώ "οκ.. μέστο σκ όμως θα βρεθούμε?" και μου απάντησε ακριβώς αυτό "Δεν ξέρω.. για να σου είμαι ειλικρινή δεν μου βγαίνει κάτι, δεν το έχω.. Δεν έχει να κάνει με εσένα απλά δεν μου βγαίνει κάτι και θέλω να στο πω τώρα αντί να σε κοροϊδεύω.." Εγώ ΣΟΚ. Του λέω "κρίμα.. νόμιζα πως σου άρεσα πολύ.. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλόκαρες πήγαινε μια χαρά" και μου στέλνει ένα Screenshot όπου η "ΠΡΩΗΝ" αγγλίδα κοπέλα του τον παίρνει τηλέφωνα στο FB και του στέλνει μηνύματα πως θέλει να έρθει να ζήσει μαζί του στην Ελλάδα. Και μετά λέει "δεν έχω μυαλό να ξεκινήσω κάτι καινούριο όχι ότι θέλω να γυρίσω πίσω στην πρώην μου με τίποτα. Απλά είναι νωπό ακόμα και δεν θα ήμουν 100% σε εσένα"..... Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί μου άρεσε και ταιριάζαμε... Μπορώ να τον διεκδικήσω κάπως?? Δεν θα ήθελα να παραδώσω τα όπλα έτσι εύκολα, εφόσον μου λέει πως έχει τελειώσει με την πρώην του.. Εκτός κ αν μου λέει ψέμματα..... Τα σχόλια σας παρακαλώ...
7
 
 
 
 
σχόλια
Για το πρώτο κομμάτι της εξομολόγησης δες εδώ:https://www.bustle.com/articles/63471-why-cant-guys-get-hard-sometimes-9-reasons-why-men-cant-get-it-upκαι εδώ:https://www.telegraph.co.uk/women/sex/i-want-to-have-sex-with-my-man-but-he-cant-keep-an-erection-help/Για το δεύτερο μέρος, αν να του αρέσει αγγλίδα, το γούστο του θέλει ψάξιμο, όχι η επίδοσή του.
Αλήθεια ή ψέμα για την πρώην, το ρεζουμέ είναι ότι αυτός δεν ψήνεται να συνεχίσετε. Εφόσον όμως πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις (την πιθανότητα) να φας τα μούτρα σου ή/και δεν έχεις με τί άλλο να ασχοληθείς αυτό το διάστημα, go for it.
Λοιπόν, μερικές φωναχτές ερωτήσεις: όταν φαγώθηκε να πάτε στο σπίτι του, δεν υπήρχε η πίεση από την αγγλίδα πρώην κοπέλα; Αυτό είναι γεγονός επιγενόμενο; Και όλως τυχαίως επιγενόμενο και της αδυναμίας του να κάνετε έρωτα; Αν είχε ''λειτουργήσει'' δε θα υπήρχε το θέμα του φαντάσματος της πρώην; Και το φάντασμα εμφανίσθηκε όταν είχε δυσλειτουργία, αφού μετά στο φεύγα από το σπίτι του ήταν αμίλητος και απόμακρος; Δε θα σου πω τι συμβαίνει. Απάντησε μόνη σου στα πιο πάνω και σκέψου διότι εσύ έχεις στο μυαλό σου όλες τις εικόνες και τις λεπτομέρειες της ιστορίας σας.
Για να γράφεις δεύτερη φορά την ίδια εξομολόγηση λογικά τα θέλεις όντως πολύ τα σχόλια μας!Για εμένα, εφόσον σου είπε ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάτι καινούριο, οφείλεις να το σεβαστείς και να μην τον πιέσεις. Οκ σου αρέσει, το καταλαβαίνω, αλλά καλό είναι να μην εκβιάζουμε καταστάσεις, αν ο άλλος είναι τόσο ξεκάθαρος απέναντι μας. Αν τον "διεκδικήσεις" όπως λες είτε θα σου το ξεκοψει και πάλι, είτε θα προχωρήσει το πράγμα αλλά με το φάντασμα της πρώην να αιωρείται ανάμεσα σας.Αα και κάτι τελευταίο! Ας μην βαφτίζουμε την πίεση διεκδίκηση, "δεν παραδίδω τα όπλα" και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες!
Scroll to top icon