ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2019 | 12:21

Βία

Είχα κάνει μια εξομολόγηση χθες για την αδερφή μου και ένας σχολιαστής μου είπε να τηλεφωνήσω στη γραμμή βοήθειας... Το έκανα αλλά μου το έκλεισαν μέσα σε ένα λεπτό λέγοντας μου ότι είναι ενήλικη και ότι πρέπει εκείνη να τηλεφωνήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω τα χέρια μου δεμένα. Δεν με ακούει ούτε εκείνη ούτε η μάνα μου και μάλιστα χθες αυτός ήρθε στο σπίτι και μετά μου την είπανε επειδή δεν του μίλησα ευγενικά και επειδή "φαίνεται πως δεν τον συμπαθώ".
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί πήρες τηλέφωνο στη γραμμή; Όπως διάβασα στην εξομολόγησή σου, δεν υπάρχει ''βία'', απλά τσακώνονται και μετά αγαπιούνται και είναι όλα καλά. Δεν πρόκειται κατά κυριολεξία για ''κακοποιημένη'' γυναίκα, και μπορεί μεν εσύ το βλέπεις επικίνδυνο, υπό άλλη εκδοχή όμως είναι απλά δύο χαζοχαρούμενα ερωτευμένα που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ενήλικη είναι η αδελφή σου, έχει πάρει τις αποφάσεις της και πολύ καλά έκανε. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι όχι μόνο θα μείνει αλλά θα προχωρήσει και παραπέρα. Εσύ δεν έχεις κάτι παραπάνω να προσφέρεις.
Επί της ουσίας, ισχύει αυτό που σου είπαν στη γραμμή βοήθειας. Είναι ενήλικη και πρέπει να ζητήσει η ίδια βοήθεια.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις σαφές στην αδελφή σου πως δεν είσαι αντίπαλός της και πως ό,τι και να γίνει θα είσαι δίπλα της, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστεί.Δεν είσαι υποχρεωμένη να κρατάς τους τύπους με τον λεγάμενο, εφόσον δεν το νιώθεις. Αυτό ας το κάνει η μανούλα που νιώθει και ευλογημένη με την θεία τύχη της 19χρονης κόρης της.
Λυπάμαι αλλά το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι. Όταν κάποιος σου λέει πράγματα που δεν θες να ακούσεις, στο τέλος γίνεσαι ο εχθρός. Θα σε θυμηθεί βέβαια η αδερφή σου και η μάνα σου όταν γίνει το κακο.
Scroll to top icon