ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 06:58

Άμεση ανταπόκριση

Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι αν μια γυναίκα γράψει ή πει για μοναξιά, αμέσως εμφανίζεται κάποιος που βάζει αγγελία και λέει ότι ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με την κοπέλα που το εξομολογήθηκε αυτό;Ενώ οι άντρες λένε, λένε, λένε, γράφουν για μοναξιά και δεν εμφανίζεται καμία να στείλει αγγελία και να πει: εσύ που έγραψες την τάδε εξομολόγηση, θα ήθελα να γνωριστούμε.Εννοείται ότι δεν ξέρεις αν θα είναι το τυχερό της μοναχικής γυναίκας κι αν όντως θα βγει κάτι από αυτό, αλλά έστω κάποιος δείχνει ενδιαφέρον άμεσα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Για πολλούς λόγους οι οποίοι και να γραφούν δε θα γίνουν ''ανεκτοί'' μέσα στα πλαίσια της comme il faut συμπεριφοράς και της πολιτικής ορθότητας που όλα τα σκιάζει και τα πλακώνει. Προσπαθώντας όμως να δώσω μία ελάχιστη παράμετρο, θα πω το εξής: η γυναίκα που είναι ''μόνη'' είναι απλά μία ατυχήσασα που δεν έχει λάβει της ανάλογης προσοχής, ενώ κανονικά την αξίζει και με το παραπάνω. Ο άντρας που είναι ''μόνος'' είναι απλά ένας τρισάθλιος προβληματικός που Κύριος οίδεν τι χάλια έχει και κλαίγεται εδώ μέσα.
Στις περιπτώσεις πραγματικής μοναξιάς, ανεξαρτήτως φύλου, πρέπει να πέφτει ο εγωισμός και να στέλνουν. Αλλιώς δεν θα αλλάξει η κατάσταση. Πάντως καταλαβαίνω τις γυναίκες, δεν μπορεί να ξέρουν σε τι θα πέσουν όποτε αποφεύγουν.
Scroll to top icon