ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 14:38

Ένας άδοξος έρωτας...

Πήγα διακοπές το καλοκαίρι και γνώρισα ένα παιδί. Παίχτηκε φάση. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και μιλούσαμε. Μετά από 2 μήνες περίπου αραίωσαν τα τηλεφωνήματα και μιλούσαμε περισσότερο στο φβ. Αυτός πρωτοετής φέτος. Εγώ 2 χρόνια μεγαλύτερη. Πήγα και τον συνάντησα μετά από 2,5 μήνες (από τότε που τον γνώρισα) εκεί που πέρασε. Όλα καλά. Μετά από 1 μήνα ήταν πάλι να πάω να τον βρω και μου άρχισε τις δικαιολογίες έχω να πάω εκεί , στο ένα μέρος μπορούμε να πάμε μαζί στο άλλο θέλω να πάω με τους φίλους μου και εσύ θα κάτσεις μέσα και δεν θα βγούμε γιατί είμαι όλο έξω και έχω και διάβασμα και το πόσο θα κάτσεις θα εξαρτηθεί από το διάβασμα μου (2η εβδομάδα στη σχολή τώρα) και άλλα τέτοια χαζά. Είχα ανέβει στην πόλη μου για μια υποχρέωση και έκατσα περισσότερες μέρες ώστε να πάω να τον βρω. Ήταν να τον δω Παρασκευή και μου το άλλαξε σε Σάββατο και στο μεταξύ υποτίθεται Κυριακή θα έφευγα. Του στέλνω την Παρασκευή ότι δεν θα έρθω τελικά γιατί από ότι φαίνεται δεν είμαι στις προτεραιότητες σου και όταν γίνω έλα να με βρεις εκεί που σπουδάζω. Δεν απάντησε , δεν έστειλε μήνυμα , δεν πήρε τηλέφωνο. Μόνο το διάβασε. Εγώ να είμαι στα πατώματα. Δεν άντεξα και μετά από 1 εβδομάδα του έστειλα τι κάνει κλπ. Απλά μιλήσαμε για λίγο και αυτό στο φβ γιατί δεν ήθελε να τον πάρω τηλ. Για το όλο σκηνικό δεν είπαμε κάτι. 1 μήνα και κάτι μετά βλέπω με διαγράφει από φίλη στο φβ. Εντάξει ήταν το κερασάκι στην τούρτα !! Ποτέ δεν είπαμε ότι τα έχουμε αλλά από αυτά που μου έλεγε και από το πως συμπεριφερόταν όταν ήμασταν μαζί ήταν σαν να τα είχαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συζήτησε καν το όλο σκηνικό , δεν μου ξεκαθάρισε τίποτα , να πει έστω μια συγγνώμη ή κάνεις λάθος κλπ. Και μετά το unfriend πως να το εκλάβω;; Λίγο ανώριμο δεν είναι;; Δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω και τι να σκεφτώ... Είναι φλωρος ;; Δείλιασε ;; Δεν ένιωσε όσα εγώ ;; Βρήκε άλλη ;; Δεν το σκεφτόταν τόσο σοβαρά όσο εγώ ;; Πώς ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά ;; Τόσο εύκολα του τελείωσε ;; Ούτε να το συζητήσει ;; Ήταν σαν απλά να ήταν μια υποχρέωση και με αυτό τον έβγαλα από τη δύσκολη θέση και από το "πρέπει" κάποια στιγμή να έρθω και εγώ σε εσένα που μου έλεγε...Πρώτη φορά ένιωσα ωραία στη ζωή μου και πέρασα καλά, ήμουν χαρούμενη και επιτέλους ήταν αμοιβαίο και δεν πρόλαβα να το χαρώ. Και ας είχα τις αμφιβολίες μου ως προς αν τα έχουμε ή όχι , γιατί δεν στέλνει κάθε μέρα μήνυμα και το κάνει ανα 2 μέρες μόνο μια φορά κλπ. Δεν μας έδωσε ούτε μια ευκαιρία...Κρίμα και είχα να δώσω πολλά...Χάθηκε η χημεία και θάφτηκε ο έρωτας μας...Μακάρι στο μέλλον να ξαναέχουμε μια ευκαιρία και αυτή τη φορά να λειτουργήσει...Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα πολύ και δεν θα κρύψω πως πικράθηκα αρκετά...Να θες να αγαπήσεις τον άλλον και να μην σε αφήνει...Οποιαδήποτε γνώμη πάνω στο όλο θέμα ως προς τι μπορεί να σκεφτόταν εκείνος , πως βλέπεται την όλη κατάσταση , τι συμβουλή θα μου δίνατε κλπ δεκτή. Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να το διαβάσουν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι για εκείνον ήταν μόνο ένας "καλοκαιρινός έρωτας" και τίποτα παραπάνω.Εγώ θα παραλλάξω λίγο την ευχή σου κ θα πω "Μακάρι στο μέλλον ο έρωτας που θα έρθει να είναι αμοιβαίος"!!!
Εχεις αναγκη απο μια σχεση..... οκ.... βρες μια που να μπορει να υπαρξει μελλον νεα σχεση απο αποσταση δεν μπορει να γινει....μονο αν εχεις θεματα αυτοεκτιμισης η αν θες απλα να εχεις καποιον για σεξ αλλα να μην σε πριζει και καθε μερα οποτε το βαφτιζεις σχεση για να μην σε πουνε πουτανα οι γυρω σου!!!
Η συμπεριφορά του μου θυμίζει κάτι 25άρες χαζογκόμενες που γνώριζα κατά καιρούς προ 10ετία+Συμβαίνουν και στα 2 φύλλα αυτά. Όταν βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές, ρίχνε άκυρο και πάνε για τον επόμενο. Όσο σπάζεσαι, χάνεις ευκαιρίες.
Για να είμαι ειλικρινής, είναι τόσο προφανείς οι εξηγήσεις που γέλασα πολύ με το μελοδραματικό τόνο που δίνεις για το απόλυτο τίποτε. Ούτε κανένας μεγάλος έρωτας υπήρξε ούτε καμία φοβερή ιστορία: ήσουν απλά μία με την οποία πέρασε καλά στις διακοπές, τώρα είσαι ενοχλητική και βάρος.
Scroll to top icon