ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2019 | 15:48

Αχ

Αχχχ την θέλω τόσο παρόλο που έφαγα χ σήμερα που της είπα ν βγούμε ομως μου είπε αν αλλάξει κάτι θα μου πει όποτε περιμένω ή στέλνω για αύριο γίνοντας ίσως αρκετά εμφανές ότι την θέλω τρελα ;
8
 
 
 
 
σχόλια
Όχι απλά να μην της στείλεις, αλλά να μην ξανασχοληθείς μαζί της. Αν ήθελε θα αντιπρότεινε ημερομηνία, αλλά θέλει και να σε φτύσει και να σε έχει κολαούζο κλακαδόρο χειροκροτητή της. Μακριά από τέτοιες συμπεριφορές, θα με θυμηθείς κάποια στιγμή.
Τι θα πει "αν αλλάξει κάτι θα σου πει "?Και τι είσαι εσύ που θα περιμένεις "stand by"οποτε της καπνίσει να αλλάξει κάτι?(αν αλλάξει)Νομίζω έτσι ρίχνεις τον εαυτό σου...αν από αυτό και μονο που σου στείλε σημαίνει πως σίγουρα δεν σε βλέπει ερωτικά.Κάνε ότι θες.Εγώ θα τις έλεγα "καλα αστό"
Το ότι αρνήθηκε σήμερα δε σημαίνει κάτι. Πρόταση για την ίδια μέρα δεν είναι και το πιο εύκολο, μπορεί να είχε να κάνει διάφορα.Περιμένεις και αν δεν εμφανιστεί επικοινωνείς πάλι σε δυο μέρες λέγοντας ότι θέλεις να βρεθείτε και αφήνοντας την επιλογή της ημέρας σε εκείνη.
Καλά δεν είναι απόλυτο. Μπορεί η κοπέλα να είχε κανονίσει ήδη από πριν με τις φίλες της πχ. Πάντως εξομολογουμενε, σε καμία περίπτωση μην στείλεις. Αφού έφαγες Χ, άσ'την να προτείνει αυτή τώρα.
Scroll to top icon