ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2019 | 16:42

!

Με ελκύουν οι κατά πολύ μεγαλύτεροί μου άντρες. Ιδιαίτερα οι καλλιεργημένοι πνευματικά, νιώθω οτι ''μαθαίνω'' απο αυτούς και απο την ωριμότητα της ηλικίας τους.Απο την άλλη μπορεί να έχω και daddy issues. Ποιός ξέρει;Κοπέλα, 24
37
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρα κανεις, και αφου εχεις την ωριμοτητα να αναλογιστεις και για ποιο λογο νιωθεις ετσι, σημαινει οτι αντιλαμβανεσαι και τις ιδιαιτεροτητες που εχει μια τετοια σχεση. Απολαυσε το και ασε τις ταμπελες "daddy issues" και τα λοιπα. Πρεπει ολα να εχουν απο μια ταμπελα ενοχης; Οχι, δεν πρεπει. (Απαντησα μονος μου για να σε βοηθησω).
μάλλον αναρωτιέσαι αν έχεις το σύνδρομο της Ηλέκτρας δεν νομίζω επειδή σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες αυτό σημαίνει ότι έχεις daddys issue όπως το λες εκτώς και αν ψάχνεις το πατρικό πρότυπο δηλαδή να βρείς μια εκδοχή του πατέρα σου στο πιο νέο σε κάθε δυνητικό σύντροφό.....
Είναι εντάξει. Τον καθένα τον ελκύει κάτι άλλο. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει με ελκύουν και συνεννοούμαι καλύτερα με τους λίγο μικρότερους και τους λίγο μεγαλύτερους ( χωρίς να είναι απόλυτο).
Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό που περιγράφεις. Βέβαια, εγώ όταν λέω πολύ μεγαλύτεροι, εννοώ 10-15 το πολύ χρόνια, όχι πχ 20, εσύ δεν ξέρω τι εννοείς. Κακά τα ψέματα, όμως, μια τέτοια σχέση πιθανότατα θα έχει ημερομηνία λήξης. Γιατί, όταν είσαι 21 και ο άλλος 35, τον βρίσκεις γοητευτικό. Όταν θα γίνεις 36 όμως και ο άλλος 50 θα τον βρίσκεις εξίσου γοητευτικό; Εγώ κατέληξα ότι μάλλον γέρο θα τον βλέπω τότε. Πλεον έχω πάει στο άλλο άκρο και μου φαίνονται ακόμα και τα 8 χρόνια πολλά!
Εξηγηστε μου τι έχει το Πάντειο, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα. Το βρίσκω γλυκουλι. Σαν την Νομική Αθηνών δεν έχει βέβαια. Λες Νομική Αθηνών και γεμίζει το στόμα σου.
Δεν έχω υπάρξει φοιτήτρια φυσικού, πόσο μάλλον για τόσα χρόνια, για να γνωρίζω τις συνέπειες.Να πω ότι σου το είχα, πάντως, ψέμα θα είναι! Caramell, είσαι μικρή ακόμα για να σου πούμε.
Δεν έχω υπάρξει φοιτήτρια φυσικού, πόσο μάλλον για τόσα χρόνια, για να γνωρίζω τις συνέπειες.Να πω ότι σου το είχα, πάντως, ψέμα θα είναι! Caramell, είσαι μικρή ακόμα για να σου πούμε.
Ααα ναι, σωστά. Πάνω που έλεγα εκείνο το ignore που θα έτρωγα, τι απέγινε. Τον σαδομαζοχισμο δεν σου είχα, αυτό εννοούσα. Caramell, εγώ να πω την αλήθεια, αν έδινα κατατακτήριες σε κάποια σχολή, αυτή θα ήταν η ψυχολογία.
(Σε μένα πέρασε και δεν άγγιξε αυτό το σύνδρομο. Είναι επειδή είμαι πολύ έξυπνη όπως έχω ξαναπεί και δεν μου αρέσει κιόλας να περιαυτολογώ).
Sir ξέρεις ρε παιδί μου τι γίνεται; Αν δεις το πακέτο (ευστροφία+ταπεινότητα+χαμηλοί τόνοι) μιλάμε για περιπτωσάρα άνευ προηγουμένου. Τι να κάνω τώρα, αυτή είμαι.
Ακόμη και αυτό έχει την καλή του πλευρά Sir! Φλυαρώ γραπτώς. Εκεί έχει κανείς την επιλογή, μπορεί αν θέλει και να μην διαβάσει. Προφορικώς δεν μιλάω πολύ αν δεν χρειάζεται, και όπως ξέρουμε εκεί είναι τα δύσκολα. Θέλω να πω η προφορική φλυαρία μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική.
Βρε παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω, χαμηλοί τόνοι είναι η συνήθεια να μην αντιδράς όταν σου μιλάνε άσχημα; Ή όταν σου κάνουν μπόουλινγκ; Αυτοί είναι οι χαμηλοί τόνοι. Δηλαδή όταν εμένα με αποκαλούν καριόλα να κάτσω να την ακούσω; Αυτό προτείνετε δηλαδή;
Scroll to top icon