ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2019 | 23:41

Πως την παλεύετε;

Σοβαρά τώρα,πως την παλεύετε μέσα στην κίνηση της Αθήνας χωρίς μηχανάκι;Σας λυπάμαι.Και εσάς στα αυτοκίνητα και εσάς στα μέσα.
24
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη κιόλας, αλλά κι εγώ που χρησιμοποιώ δίτροχο, δεν θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι τόσο ειδυλλιακά. Μέρες με ψοφόκρυο, με βροχή, με απόβροχο και δρόμους γλιτσιασμένους...Ναι μεν αποφεύγεις την κίνηση, αλλά μην το παρουσιάζουμε κι ως ιδανική συνθήκη. Και ναι, έχετε δίκιο για την παραβίαση του Κ.Ο.Κ. με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Η δε χρήση κράνους, για τους περισσότερους προαιρετική.
Καλε τωρα το διαβασα καλύτερα. Εσύ δλδ λυπασαι ολους οσους δεν μετακοινουνται με μηχανη-μηχανακι (το διαβασα μαλλον βιάστηκα προν κ νομιζα λυπάσαι μονο τους οδηγούς αυτοκινήτων). Ο μονος λογος για τον οποιο πολλοι απο σας που οδηγείτε μηχανη πατε γρηγορα ειναι επειδη οτι κανετε σλάλομ αναμεσα στα αυτοκινητα κ μπαινετε σε μονόδρομους κ στο αντιθετο ρευμα για να προχωρήσετε. Πολυ απλα δλδ επειδη παραβιάζετε τον κοκ ολη την ωρα. Δε θα ξεχασω ποτε εκνευρισμένος οδηγό μηχανής που ηταν στο ρευμα μου αντιθετα να μου κλεινει τον καθρέφτη επειδη τον ενοχλούσε να χωθει. Στο ρευμα μου, (το τονίζω) να πηγαινει αντιθετα.
Ειμαστε ζεν τυπάκια πλέον. Ελπίζω να μην είσαι ο τύπος που είδα το μεσημέρι πάνω στην μηχανή κι αν έκανες τον σταυρό σου ενώ δεν φοραγες ούτε κράνος και ήσουν πάνω σε όλη την διάβαση πεζών.
Αλλα ζορια τραβάει ο οδηγός, αλλα ζορια τραβάει ο χρήστης μέσων μαζικής μεταφοράς. Εγω πχ συμπονω τους δευτερους (δε μ αρεσει το "λυπαμαι" που χρησιμοποίησες εσύ). Οπως το βλεπει ο καθενας.
Για εσένα δεν ξέρω, εγώ είμαι στα πρόθυρα να γίνω κατά συρροή δολοφόνος κάθε μέρα. Αν μπορούσα θα τους έδερνα όλους μέσα στο λεωφορείο. Αλλά επειδή είμαι και γλυκύτατο πλάσμα, δεν κάνω τίποτα.
Κοιτα, όμως πολλές φορές με τα λεωφορεία έχουμε και θέαμα με τον οδηγό να περνάει χωρίς να ξύσει τ' αμάξι το διπλοπαρκαρισμένο αμάξι, δεν ξέρω πως το καταφέρνουν αυτό ορισμένοι οδηγοί.
Scroll to top icon