ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2019 | 15:14

Απελπισία!

Βλέπω γνωστές μου και φίλες μου που έχουν αυτή την απελπισία που είναι 30 χρόνων και θέλουν πάση θυσία να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.. Έχω μία φίλη μου που είναι 32 χρόνων και μου έχει πει ότι ψάχνει μέσω instagram , και facebook άνδρες για να κάνει είτε σχέση , είτε κάτι ποιο σοβαρό .. Όμως αυτοί που έχει γνωρίσει όλοι το μόνο που θέλουν είναι κάτι ερωτικό κρατάει ή όλη τους "σχέση" σχεδόν 1 χρόνο και αν και πέφτει μετά στα πατώματα και κλαιει γιατί την άφησε .. Δεν λέω και εγώ έχω γνωρίσει αγόρι στο facebook ειχα βγει όμως δεν τράβηξε πολύ γιατί εγώ ήθελα σχέση αυτός όχι όμως τόση πολύ απελπισία δεν είχα ποτέ βέβαια είμαι και 23 χρόνων οπότε δεν βιαζομαι να παντρευτώ .. Όμως αφού βλέπουν ορισμένες κοπέλες φίλες μου συγκεκριμένα ότι δεν είναι ή ώρα ή δεν έχει έρθει κάποιος κατάλληλος στην ζωή τους ψάχνουν κάθε 3 μήνες μην πω και λιγότερο αντικαταστάτη πάνε με όποιον να νε μόνο και μόνο για να μην είναι μόνες ...
12
 
 
 
 
σχόλια
Όμως αφού βλέπουν ορισμένες κοπέλες φίλες μου συγκεκριμένα ότι δεν είναι ή ώρα ή δεν έχει έρθει κάποιος κατάλληλος στην ζωή τους ψάχνουν κάθε 3 μήνες μην πω και λιγότερο αντικαταστάτη πάνε με όποιον να νε μόνο και μόνο για να μην είναι μόνες ... Πηγή: www.lifo.grΣε αυτό δεν έχει άδικο που γράφει η εξομολογουμένη. Η αλήθεια είναι πως όταν μια γυναίκα περάσει τα 30 και δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια, εννοείται πως προβληματίζεται σε σύγκριση με κάποια που διανύει τη δεκαετία των είκοσι. Το θέμα όμως είναι πως αν όντως δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος να μη γίνονται κινήσεις γρήγορες και ό,τι μπει στο σακί. Κάποιες δεν παντρεύονται νωρίς και αργούν. Προσωπικά ενώ έχω περάσει τα 30 δεν θα ήθελα κάποιον όποιον να είναι, ενώ δεν τον θέλω να τον παντρευτώ, για να λέω πως παντρεύτηκα και γω. Κάποια πράματα δεν γίνονται με παραγγελίες. Το θεωρώ πολύ άδικο όταν έχεις να δώσεις πολλά και να μη βρίσκεις τον άνθρωπό σου και κάποιοι άλλοι να βρίσκουν σωστά άτομα που δεν το αξίζουν και να τα κουρελιάζουν.
Τώρα εσένα πάλι τι σε ενοχλεί αν θέλουν στα 30 τους να παντρευτούν και ψάχνονται με κάθε μέσον; 30άρες είναι, όχι στην ηλικία σου. Λογικότατο μου ακούγεται να ψάχνουν έναν άνθρωπο.
Το έχω ξαναγράψει και θα ακουστεί ίσως ''σκληρό'' μα είναι απόλυτα ρεαλιστικό: μπορεί οι γυναίκες στην ουσία να επιλέγετε εραστές, οι άντρες όμως επιλέγουν σύζυγο. Όταν μεγαλώσεις και το αντιληφθείς στην ολότητά του αυτό, θα καταλάβεις τις αλλοπρόσαλλες (στα μάτια σου) συμπεριφορές των μεγαλύτερών σου γυναικών, οι οποίες κατά βάθος το έχουν αντιληφθεί έστω και ασυνείδητα.
Όχι, δεν κρίνουμε όλοι. Αναλύουμε, εξηγούμε, συμβουλεύουμε, αναφέρουμε ανάλογα προσωπικά βιώματα...δεν είμαστε δικαστές! Επίσης άλλο κρίνω μια συμπεριφορά (τι βλακεία!) κι άλλο κρίνω ένα άτομο (τι βλάκας!)
Scroll to top icon