ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2019 | 07:42

Είμαι καταβαθως δυστυχισμένη

Λοιπόν....είμαι παντρεμένη με έναν καταπληκτικό ανθρώπο και έχουμε ένα αξιαγάπητο παιδάκι. Όλα στη ζωή μας πηγαίνουν καλά και είμαι ευγνώμων για αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι στο σεξουαλικο τομέα το χουμε χάσει τελείως. Εδώ και χρόνια η ικανοποίηση είναι προσωπικό του θέμα. Εγώ κάνω σεξ αλλά είναι σαν να μην κάνω καθόλου. Έχω κάνει προσπάθειες αλλά δε λέει να καταλάβει,η απλώς δε θέλει. Καμια επικοινωνία. Έχω απομακρυνθεί πάρα πολύ και κάνει παράπονα ότι τον αφήνω ανικανοποίητο. Δηλαδή εγώ τι να πω; Τελοσπαντων , κατέληξα να.μην τον επιθυμώ καθόλου σεξουαλικά και να τον βλέπω σαν τον αδελφό μου. Προτιμώ να περάσω μόνη μου καλά παρά να πάω μαζί του με βαριά καρδιά. Σκέφτομαι αλλους άντρες κατά καιρούς και συγγνώμη που θα το πω,αλλά μοιάζω πλέον με λιγούρα όταν βλέπω αρσενικό. Συμπεριφερομαι σαν στερημένη. Φαντασιωνομαι όλη μέρα και όλη νύχτα ότι πάω με άλλον. Προσπαθουσα τελευταία να μην το σκέφτομαι καν ,σαν να μη με νοιάζει και ότι υπάρχει ζωή και χωρίς έρωτα. Χθες ομως είδα ένα πολύ αληθινό όνειρο με κάποιον απ' αυτούς που μου αρέσουν και ένιωθα τόσο ευτυχισμένη που ξύπνησα με χαμόγελο .Η προσγείωση στην πορεία φυσικά ήταν απότομη και τώρα έχω πέσει σε καταθλιψη. Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι πολύ στεναχωρημένη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πολύ πιθανόν εκείνος ήδη να ικανοποιείται με άλλο τρόπο και να μην τον νοιάει επομένως για σένα. Πάντως όπως το περιγράφεις, μάλλον είναι χαμένο το παιχνίδι, αν και δύσκολα σε βλέπω να χωρίζεις γιατί όλες οι άλλες ανάγκες σου καλύπτονται σε αυτό το γάμο.
λογικό είναι από την καθημερινή τριβή ο έρωτας να χάνεται και ο σύντροφος μας να σταματήσει να μας εξιτάρει παρόλα αυτά αν νιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μια βαλτωμένη σχέση και το μόνο που σε κρατάει είναι το παιδί ίσως θα πρέπει αρχικά να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο γάμο και αν πάλι δεν βρίσκεις άκρη ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να χωρίσεις σε καμία περίπτωση όμως μην απατήσεις τον άντρα σου επειδή πρώτον τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα και δεύτερον εκτός απο το σύζυγο σου θα κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου......
" λογικό είναι από την καθημερινή τριβή ο έρωτας να χάνεται και ο σύντροφος μας να σταματήσει να μας εξιτάρει Πηγή: www.lifo.gr"Παιδιά, καλοπροαίρετα το λέτε, αλλά όχι. Όχι, δεν ισχύει. Δεν χαλάει η ερωτική διάθεση σε όλα τα ζευγάρια με καθημερινή τριβή. Μπορεί να περνάει ο ενθουσιασμός του άγνωστου παράγοντα (τι θα γίνει παρακάτω;), αλλά εδώ λέει η γυναίκα ότι δεν τον θέλει επειδή δεν ικανοποιείται και ποτέ! Με λίγα λόγια δεν υφίσταται λύση "υπομονής" (πόσο υπομονή να κάνει πια;), αναζωογόνησης (αφού το έχει προσπαθήσει και βρίσκει τοίχο), ούτε απιστίας (γιατί πράγματι θα φέρει προβλήματα περαιτέρω παρά θα λύσει).Πρόταση: μιας και τελικά δεν ικανοποιείστε καλή μου κυρία ούτε εσείς, ούτε εκείνος, μήπως να κάνετε μια σοβαρή πρόταση να κάνετε "ανοιχτή" την σχέση σας με εκατέρωθεν συμφωνία; Να πάτε εσείς με κάποιον που θα μπορούσε να σας ικανοποιήσει και να πάει κι εκείνος με κάποιαν που να μην τον βλέπει ως τον αδερφό με την παντόφλα; Εφόσον τα συμφωνήσετε δεν είναι κοροϊδία, είναι συμφωνία κυρίων. Πέραν τούτου, δεν βρίσκω άλλη λύση. Ο σύμβουλος γάμου δεν μπορεί να του διδάξει πώς να βρίσκει την κλειτορίδα...δεν είμαστε Αμερική. (Το'πα για να είμαστε σαφείς και να μην ονειροβατούμε για τις δυνατότητες που έχει ο επαγγελματίας να επιφέρει δραστικές αλλαγές).
Είσαι πολύ μπροστα Καραβάν. Φαίνεται τόσο ουτοπικό όμως αυτό.Μακαρι κάποια στιγμή να ανοίξουν τα μυαλά όλων μας και να υπάρχουν περισσότερες λύσεις απο τις δύο βασικές,χωρίζω η μένω να μαραζώνω. Θα άλλαζαν ριζικά οι σχέσεις προς το καλύτερο.
Scroll to top icon