ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2019 | 18:04

Νίωθω άσχημα

Καλησπέρα ! Πιέστηκα να κάνω κάτι που δεν θέλω,δλδη ζήτησα αν μπορώ να κάτσω παραπάνω σε μια δουλειά ενώ έληγε η συμβασή μου . Δεν ήθελα να το κάνω άπλα δέχτηκα μεγάλη πίεση από τους γονείς μου. Η δουλειά δεν μου άρεσε κ πιεζόμουν πολύ. Τελικά δέχτηκα να με κρατήσουν 1 μήνα παραπάνω αλλά έπρεπε ν φύγω και να με πάρουν τηλ για ν ξανα έρθω . Πέρασε μια εβδομάδα κ αυτές τις μέρες που δεν δούλευα σκεφτόμουν πόσο πλ τλκα δεν θέλω να πάω. Σήμερα με πήραν τηλ κ τους είπα πως δεν θα πάω. Οι γόνεις μου άρχισαν να μου λένε ότι έκλεισα μια πόρτα και ένα σώρο. Ήταν η πρώτη μου δουλεία .
5
 
 
 
 
σχόλια
Και πολύ καλά έκανες σιγά τα αυγά θα βρεθεί αλλη δουλειά ρε συ και στο κάτω κάτω δικιά σου είναι η ζωή μην αφήσεις να μπει κανείς ανάμεσα.. Ξέρω το λένε για το καλό του παιδιού αλλά δεν Πρπει να χωνονται παντού οι γονείς έχεις και δικές σου απόψεις και να κάνεις ότι θέλεις απλώς εκείνη είναι υποχρεωμένη επειδή θέλουν το καλό του παιδιού να λένε την γνώμη τους επιβαλοντας το παιδί να κάνουν αυτό που θέλουν. Όμως εσύ θα βάλεις ένα όριο και μια τάξη να πάρεις την ζωή στα χέρια σου. Και να κάνεις ότι θέλεις εσύ...
Καλά έκανες και άκουσες τον εαυτό σου. Για έναν μήνα ειδικά, δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να πιεζεσαι, και είμαι σίγουρη ότι η δουλειά δεν χρειάζεται να είναι πάντοτε αναγκαίο κακό. Καλή τύχη στην επόμενη! :-)
Για ένα μήνα έπρεπε να πας. Ειδικά και μόνο γιατί το ζήτησες εσύ.Κι ας έκανες αγγαρεία. Η δουλειά είναι λίγο αγγαρεία. Και πίεση, και σιχαμάρα καμιά φορά.Κάποιοι υπολόγισαν σε σένα και τους κρέμασες.Οι γονείς σου έχουν δίκιο από την άποψη ότι αφήνεις όνομα «ασυνεπούς» σε μια δουλειά που θα μπορούσε να βοηθήσει να πας παραπάνω. Όχι η ίδια η δουλειά, όσο η εμπειρία. Μέσα στο μήνα μπορεί να έβλεπες κι άλλα που δεν είχε τύχει πριν.Εγώ θα σου έλεγα ότι θέλεις δουλειά στο να αποδεχτείς ότι η εργασία είναι και λίγο «αναγκαίο κακό». Θα πιεστείς, θα βαρεθείς, θα σιχτιρίσεις, αλλά στο τέλος του μήνα θα έχεις την αυτοπεποίθηση ότι δεν έχεις κανένα ανάγκη. Ανεξάρτητα πόσα βγάζεις. Όσα κι αν είναι αυτά, είναι δικά σου.Τέλος πάντων, εύχομαι να ξαναβρείς εύκολα και αμέσως δουλειά.
Scroll to top icon