ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2019 | 12:18

Φιλία

Είμαστε πολύ καλοί φίλοι εδώ και 4 χρόνια. Βγαίνουμε μαζί πολύ συχνά. Τώρα τελευταία φοβάμαι μήπως θέλει κάτι παραπάνω, γιατί γίνεται όλο και πιο τρυφερός μαζί. Εγώ δε θέλω να χαλάσει αυτή η πολύ ωραία φιλία μας. Πώς να χειριστώ μια ενδεχόμενη κίνησή του; Ειλικρινά ρε ξέρω τί να του πω αν πάει να προχωρήσει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πρόσθεσε και τη φράση" μου αρέσει η φιλία μας όπως είναι τώρα, δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι". Αρκεί να είσαι σίγουρη πως μόνο αυτό θες στα αλήθεια. Αν θες κάτι παραπάνω και κολωνεις επειδή λες ότι φοβάσαι, θα χάσεις την ευκαιρία .
Μα δεν χαλάει καμία φιλία αν συμβεί και κάτι παραπάνω. Εγώ έχω έναν φίλο που από τρίτη γυμνασιου είμαστε κ*λος και βρακί, μαζί στο σχολείο, μαζί στην ταξη, μαζί τα απογεύματα, μέχρι και μαζί στη σχολή περάσαμε, και μια φορά έτυχε κι έγινε κάτι, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε υπέροχοι φίλοι. Οπότε δεν αλλάζει κάτι. Αν δεν σ'αρεσει βέβαια και δεν θες να συμβεί, σταματα τον. Πάντως αν συμβεί κάτι δεν παύει να είναι φιλία.
Scroll to top icon