ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2019 | 13:14

Λοιπόν

Μου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι μποτάκια τα οποία αποδείχθηκαν ένα νούμερο μικρότερα από αυτό που φοράω. Δεν μπορώ να τα αλλάξω κι επομένως αποφάσισα να τα φορέσω κάποιες φορές μήπως ανοίξουν. Εν τέλει δεν άνοιξαν με αποτέλεσμα να μην μπορώ σε καμία περίπτωση να τα φορέσω. Και ρωτάω, υπάρχει τρόπος να τα ανοίξω; Και αν δεν πετύχει αυτό αξίζει (από θέμα κόστους) να τα πάω σε κάποιον υποδηματοποιό;
9
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα μη τα φορέσεις αλλά να τα χαρίσεις σε κάποια που της κάνουν. Το καλοκαίρι παρήγγειλα αθλητικά, καταλάθος ένα νούμερο μικρότερο μέσω ίντερνετ και δεν το πρόσεξα. Τα φόρεσα στο δρόμο, οπότε δεν μπορούσα να τα γυρίσω πίσω. Με χτύπησαν πολύ και πονούσα. Τα πήγα στο τσαγκάρη δυο φορές για να τα ανοίξει με καλαπόδι, αλλά αποτέλεσμα δεν βγήκε. Εξάλλου το καλαπόδι δεν ανοίγει το νούμερο, δεν κάνει το παπούτσι μεγαλύτερο απλά λίγο πιο άνετο.
Επειδή φοράω συγκεκριμένη μάρκα που πάντα με χτυπάνε στην αρχή θέλουν πολλές μέρες να τα φορέσεις για να ανοίξουν σε εμένα(γύρω στον μήνα με μιάμιση ώρα περίπου περπάτημα την ώρα).Και είχα πάρει και μισό νούμερο μικρότερο ένα ζευγάρι γιατί ήταν γαμάτο αλλά δεν υπήρχε σε αυτό που φοράω συνήθως και τελικά άνοιξαν και είναι πιο άνετα.Αν είναι δέρμα όπως είπαν ανοίγουν σε φάρδος στον τσαγκάρη με ένα μηχάνημα που έχουν.
Δεν ξέρω να ανοίγουν στο μήκος τα παπούτσια. Ο τσαγγάρης μπορεί να σου τα ανοίξει στο πλάτος αν σε χτυπάνε (και είναι δερμάτινα), όχι να τα κάνει ένα νούμερο μεγαλύτερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon