ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2019 | 18:42

Αυτό

Δύο είναι τα προβλήματα που θα πρέπει να μας απασχολούν:Η υγεία μας και το οικονομικό.Όλα τ'άλλα,είναι δευτερεύοντα.Σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος,να σας φέρει Υγεία και λεφτά!
7
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο λάθος είσαι! Τι να την κάνω την υγεία και τα λεφτά εαν ψυχολογικά είμαι σκ@τ@ και πάω κ φουνταρω;Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, με ότι αυτό συνεπάγεται, κυρίως όταν έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν κ σε κάνουν να χαμογελάς, αυτοί ειναι οι θησαυροί μας, βέβαια συμφωνώ ότι κ χωρίς υγεία δεν κάνεις τπτ. Απο την άλλη τα λεφτά δεν παίζουν τόσο ρόλο. Π.χ εγώ χθες πέρασα απίθανα με τα φιλαράκια μου, και που δε πήγαμε, κ όλα που ξόδεψα ήταν μολις 20€ . Δεν χρειάζεσαι πολλά λεφτά γισ να κάνεις πράγματα! Κ με λίγα μπορείς να κάνεις πράγματα, εξαρτάται πως τα αξιοποιείς!
Αν είσαι σκατα ψυχολογικά τότε δεν έχεις υγεία. Η ψυχή συμπεριλαμβάνεται στην υγεία. Υγεία δεν είναι μόνο το σώμα. Δεν έγραψα εγώ την εξολογηση άλλα συμφωνώ.
Με συγχωρείς αλλα ένα είναι,και είναι η υγεια.Το δεύτερο που αναφέρεις συγκαταλέγετε και αυτό στην υγεια.Στην υγεια του μυαλού όμως.....Κάποτε ίσως να με θυμηθείς.
Scroll to top icon