Πιο κοντά στην απεργία μέσα στις Πανελλαδικές οι καθηγητές

Πιο κοντά στην απεργία μέσα στις Πανελλαδικές οι καθηγητές Facebook Twitter
2

Διακόπηκε πριν λίγο για διάλειμμα η συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με θέμα την απεργία των καθηγητών μέσα στις εξετάσεις. Είναι πολύ πιθανό, όπως φάνηκε από την εξέλιξη της συνεδρίασης ότι η ΔΑΚΕ θα αποσύρει την πρότασή της για ψηφοφορία με κάλπες από τις τοπικές ΕΛΜΕ στη γενική συνέλευση των καθηγητών στις 15 Μαίου. Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ φαίνεται να συμφωνεί μόνο σε 48ωρη απεργία στις 16 και 17 Μαίου, πριν από την έναρξη δηλαδή των Πανελλαδικών. Διαφωνεί όμως με κινητοποιήσεις μέσα στις εξετάσεις.

Όταν ξαναρχίσει η συνεδρίαση θα αποφασιστεί η τελική στάση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και η τελική πρόταση προς τα μέλη της. Αύριο ο υπουργός Παιδείας θα έχει συνάντηση με τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που επίσης απειλούν με κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνάντηση του κ. Αρβανιτόπουλου με την ΟΛΜΕ ο υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι σε περίπτωση απεργίας μέσα στις Πανελλαδικές θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της επιστράτευσης των καθηγητών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια