ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2019 | 20:59

Να το πιάνει το νόημα ή τζάμπα το χούφτωμα?

Οπότε τον χαϊδεύω στο πηγούνι ή στο πρόσωπο πχ στο μάγουλο του με το εξωτερικό μέρος της παλάμης μου ή στο στήθος του ή στην πλάτη ή στο μπράτσο του (προς το παρόν δεν έχω τολμήσει να τον αγγίξω στο πόδι, πχ όταν κάθεται) τον κοιτώ μες τα μάτια. Το ίδιο κάνει και αυτός. Με κοίτα, δεν αποστρέφει το βλέμμα. Συνήθως, εγώ το αποστρεφω και φεύγω, αφού απλά κοιτιομαστε. Θέλω να του πω κάτι όντας καθιστή και σκύβει από πάνω μου, σαν να με κουκουλωνει φάση, ενώ στέκεται δίπλα μου και δεν υπάρχει φασαρία στον χώρο. Έρχεται κάθεται πάνω στο γραφείο μου, ενώ στην άλλη κοπέλα του γραφείου ούτε που πλησιάζει. Φανταστείτε έλειψε μια περίοδο γύρω στις δέκα μέρες και ούτε τη ρώτησε για το τυπικό αν ήταν καλά κτλ. Με έχει χαϊδέψει και αυτός στο γόνατο, στη μέση, στην πλάτη, στο μπράτσο κτλ. Πότε όμως στο πρόσωπο ή στα μαλλιά. Μαλιστα μοιάζει να μέτρα και τη γνώμη μου, καθώς όσες φορές έκανα σχόλιο για την κόμη του, άλλαξε κούρεμα. Αραγε, ερωτώ η δόλια, να καταλαβαίνει πού το πάω ή τζάμπα τόσο πασπάτεμα? Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι μη φάω πάλι τα μούτρα μου. Τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω τη φράση " σε προσέγγιζα φιλικά". Στον επόμενο πραγματικά θα φωνάξω με θάρρος και ανδρεία: "Ρε δε θέλω άντρα φίλο. Δε σε πασπατεύω για αυτό. Έχω φίλες"
4
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά, ελπίζω να μην είναι το αφεντικό σου...Έπειτα αναρωτιέμαι... Γιατί δεν "φωνάζεις" σ' αυτόν ότι δεν τον βλέπεις φιλικά αλλά τον πασπατεύεις ερωτικά και περιμένεις να το φωνάξεις στον επόμενο; Just joking ;-)
Scroll to top icon