ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2019 | 15:10

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ

Μου ζητησε να ειμαστε μαζι και δε δεχτηκα...Λαθος τεραστιο το καταλαβα αργοτερα! Μετα μιλουσαμε για καποιο διαστημα αλλα τωρα ειναι με αλλη. Δεν ειναι οτι ζηλευω (γιατι δεν νιωθω ολα οσο ενιωθα- ουτε τον έχω ξεπεράσει εντελώς) αλλά λυπαμαι που ενω μιλουσαμε 10 φορες τη μερα κυριολεκτικα τωρα δε μιλαμε καν...Βεβαια η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταιο λιγο εχω εκνευριστει γιατι νμζ εχει κανει μερικα φαουλ..δε θελω να ξαναμιλαμε τοσο ουτε να μου ξαναζητησει να τα φτιαξουμε ή να με ξαναερωτευτει..απλως ηθελα να κρατησουμε φιλικες σχεσεις!
5
 
 
 
 
σχόλια
Τι, τι να κάνεις δηλαδή; Δεν θα σε περίμενε και αιώνια. Εκδηλώθηκε, σου μίλησε ότι ενδιαφέρεται και συ δεν δέχτηκες. Σαφώς επειδή η ζωή εξελίσσεται, εκείνος προχώρησε παρακάτω. Βασικά αν ήμουν στη θέση του θα σου έκοβα τον αέρα και δεν θα ήθελα καμία επαφή μαζί σου. Μου αρέσει που ενώ τα κάνετε μαντάρα για εσάς το αντιλαμβάνεστε κατόπιν εορτής και μετά κλαίγεστε. Εγώ θα σου έλεγα ''άσε μας κουκλίτσα μου, βρες τα με τον εαυτό σου γιατί είσαι ανώριμη μέχρι τα αυτιά''.
Μάλλον τον θες για υποτιθεμενο φίλο σου, γιατί τον βρήκες ως το τέλειο κορόιδο για να σου ανεβάζει την ανύπαρκτη αυτοπεποίθηση, και να λαμβάνεις non-stop την επιβεβαιωση που χρειαζεσαι.
Για εμένα το παιδί πολύ καλά κάνει και έχει αραιώσει τις συνομιλίες σας. Σε ήθελε, το είπε άλλωστε. Τον απέρριψες και πήγε παρακάτω. Είναι λογικό να θέλει να απομακρυνθεί, γιατί προφανώς του είναι δύσκολο να σταματήσει να σε σκέφτεται ενώ μιλάτε καθημερινά. Σεβασου το και μην του το κάνεις πιο δύσκολο.
Scroll to top icon