Και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου η Μπέτυ Μπαζιάνα - Εξελέγη ομόφωνα

Και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου η Μπέτυ Μπαζιάνα - Εξελέγη ομόφωνα Facebook Twitter
5

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου, καθώς εξελέγη ομόφωνα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Την εκλογή της Μπέτυς Μπαζιάνα στην προκηρυσσόμενη θέση επίκουρου καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφάσισε ομόφωνα την Παρασκευή το 11μελές εκλεκτορικό σώμα.

Σύμφωνα με το esos.gr, ο γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι «Επίπεδο ελέγχου - Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα».

Και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου η Μπέτυ Μπαζιάνα - Εξελέγη ομόφωνα Facebook Twitter

Η προκήρυξη της θέσης, που διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι, έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου 2019. Δεν κατατέθηκαν ενστάσεις επί της διαδικασίας. 


Μετά την απόφαση, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της Μπέτυς Μπαζιάνα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αυτός θα ήταν ένας καλός λόγος για να ξεσηκωθεί η φοιτητική κοινότητα και να γίνουν μαζικές καταλήψεις και πορείες. Το πάρε δώσε δηλαδή, Πανεπιστημιακής και πολιτικής ηγεσίας. Αντιθέτως, εδώ οι φοιτητές ξεσηκώνονται γιατί δεν τους αφήνουν να φτιάχνουν μολότοφ στα Πανεπιστήμια ή να κάνουν γκράφιτι παντού.
Περιμένω με αγωνία και ένα σακούλι φιστίκια την ανακοίνωση των φοιτητικών συλλόγων που έχετε στα χέρια σας και στην οποία διαμαρτύρονται ενάντια στην απαγόρευση των γκράφιτι και υπέρ της κατασκευής μολότοφ.