ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2019 | 17:33

Πως φευγει η ντροπαλοτητα και η ντροπη?

Γεια σας,αν εισαι ντροπαλος,εξ αρχης απο μικρος,πως μπορεις να το αποβαλλεις αυτο και να γινεις πιο επικοινωνιακος,να μην ντρεπεσαι να μιλησεις σε αλλους η να φαινεσαι φοβισμενος?Επειδη μου λενε συχνα οτι ειμαι ησυχος,δεν μιλαω αρκετα,ισως φαινομαι απομονωμενος,δεν ειμαι και ο πιο εξω καρδια τυπος η που θα πιασω την παρλα με τον καθενα.Εσεις που ησασταν ντροπαλοι καποτε,πως το ξεπερασατε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Και εγω ημουν σε παρομοια φαση κοντα στην εφηβεια.Απο εκει και περα εφυγα στο εξωτερικο, σπουδασα , περασα πολυ δυσκολες ψυχολογικες φασεις , πηγα σε ψυχολογο , βγηκα απο τον ρολο του θυματος, σταματησα να πιστευω οτι ειμαι ανωτερη απο τους αλλους, διαβαζω βιβλια, βλεπω ταινιες απο διαφορους καταξιωμενους σκηνοθετες , ασχολουμαι με τη μουσικη , μου αρεσει η φιλοσοφια ..και τωρα.. εχω κατι να πω!
Τι να σου πω, εγώ από εκεί που δεν είχα μιλιά, δεν βάζω γλώσσα μέσα μου και σκέψου ότι άρχισα να το δουλεύω από τα δέκα μου. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις φλύαρος σαν εμένα πάντως. :)Υ. Γ. Πάντως οι πρώτες απόπειρες είναι συνήθως αποτυχημένες, πιστεύω στην αξία της προσπάθειας και της έκθεσης.
"Τι να σου πω, εγώ από εκεί που δεν είχα μιλιά, δεν βάζω γλώσσα μέσα μου". Μου συνέβη, ακριβώς, το ίδιο. Νομίζω ότι στην πορεία ψάχνεις τον λόγο που ντρεπόσουν και αρχίζεις να αποδέχεσαι τον εαυτό σου. Επίσης, εξ νιώθω πολύ πιο οικεία με γνωστή παρέα και φίλους από ότι με γνωστούς ή σε αρχή γνωριμίας.
Scroll to top icon