ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2019 | 07:00

Σας φαίνεται Ο.Κ??

Θέλω τη γνώμη σας για το εξής... Γνώρισα σε φίλη μου κάποιον και της άρεσε πολύ. φιλήθηκαν το βράδυ που βγήκαμε όλοι μαζί πριν 2 μήνες. Αυτές τις μέρες την έχω επισκεφτεί εξωτερικό, ήρθαν 2 φίλοι αγόρια χάρη σε εμένα και ακολούθησε και αυτός που της γνώρισα με τα αγόρια είναι η παρέα του.Χθες έγινε τσακωμός μεταξύ μας γιατί με άφηνε μόνη με τους άλλους 2 οι οποίοι μιλούσαν για γκόμενες και ήταν άβολα για εμένα.. Δεν ήταν πως υπήρχαν κι άλλες κοπέλες στην παρέα. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου υποσχέθηκε πως δεν θα με ξαναφήσει μόνη...Απόψε φασώθηκαν στο club που βγήκαμε και... κατά τις 4 που αφού είχα κρατήσει το φανάρι για αρκετή ώρα της είπα πως θέλω να γυρίσω γτ έχω κουραστεί με έβαλε σε ένα ταξί και με άφησε να γυρίσω μόνη μου σε μια ξένη χώρα και μου είπε πως εκείνη ήθελε να κάτσει παραπάνω με τον γκόμενο. Και ρωτάω εγώ: σας φαίνεται ΟΚ να αφήνεις τη φίλη σου να γυρνάει σπίτι μόνη σε μια ξένη χώρα για να μείνεις να φασωθείς κι άλλο;; Εντωμεταξύ δεν ρώτησε καν αν έφτασα! Προσωπικά δεν θα το έκανα στη φίλη μου... Δεν σας ακούγεται πως βάζει το γκόμενο πάνω από τη φίλη;Και σε κάθε περίπτωση, γιατί δεν χαίρομαι που της τον γνώρισα και που μάλλον θα τα φτιάξουν ενώ για άλλες φίλες μου θα χαιρόμουν;; Αισθάνομαι απλά πως με χρησιμοποιεί για τις γνωριμίες μου και εκείνη δεν μου έχει γνωρίσει ποτέ κάποιον! επίσης δεν την εμπιστεύομαι γιατί από τρίτους μαθαίνω πως έχει πάει πχ για καφέ με τον τύπο και αυτή κρατάει μυστικά δεν μου τα λέει!Τα σχόλια σας παρακαλώ...
9
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σαν να θες να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και να ζηλευεις τη φίλη σου που τα έφτιαξε με τον άλλο. Εφόσον δεν ένιωθες καλά στο κλαμπ καλά έκανες και έφυγες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απαιτείς και απ τη φικη σου να φύγει εφόσον είσαι μεγάλη κοπέλα και απ πτι καταλαβαίνω δεν πέθαινες κ ολας απλά βαριοσουν. Εντάξει προφανώς και η φίλη σου έπρεπε να ενδιαφερθεί αν έφτασες και είσαι καλά αλλά εχε υπόψην πτι πι φίλοι δεν είναι οι προσωπικοί μας διασκεδαστές. Αν εσυ από μόνη σου δεν θες να περασεις καλά δεν είναι ρόλος της φίλης σου να το κάνει.
Eφοσον βλεπεις απο μερους της σημαδια συμφεροντολογιας και λες οτι πια δεν την εμπιστευεσαι, καλυτερα να της ριξεις ενα ξεχεσμα και να αποχωρησεις.Μην καθεσαι και χαλιεσαι, δεν αξιζει τον κοπο.
Ο καθένας την κ*λαρα του κοιτά όπως κατάλαβες. Και να σκοτωνόσουν εκείνη την μέρα χαμπάρι δεν θα έπαιρνε και δεν θα σε έπαιρνε τηλέφωνο. Ο κόσμος είναι αδιάφορος.
Ξεκολλα λιγο απο τη φιλη σου. Εγω αν δε γουσταρα την παρεα θα εφευγα μονη μου με το ταξι, και τι εγινε που εισαι σε ξενη χωρα; Δινε στους ανθρωπους χωρο. Αν αυτο δεν σε εκφραζει, μην τους κανεις παρεα.
Scroll to top icon