ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2019 | 15:50

Δεν μπορώ

πέρυσι τα Χριστούγεννα χωρισα από μια σοβαρή σχέση από τότε δεν έχω γνωρίσει άλλον άνδρα ούτε έχω κάνει κάτι. Δεν μπορώ να προχωρήσο είναι λες και έχω παραδώσει τα όπλα. Ήταν η σχεση μας ένα βήμα πριν το γάμο... Λέω πολλές φορές καλύτερα που δεν έγινε αυτός ο γάμος αν και το ήθελα πολύ. Υπήρχε άλλη και ακομη είναι μαζί της πολλές φορές αναρωτιέμαι τι μπορεί να έχει παραπάνω από εμένα τί το διαφορετικό τον αγγιξε και την ερωτεύτηκε? Με πόνεσε πολύ αλλά έσφιξα τα δόντια και δεν μίλησα με το κεφάλι ψηλά του έδωσα πίσω το δαχτυλίδι τον αρραβώνων μας και σηκωθηκα και έφυγα έκλαψα παρααα πολύ έχασα κιλά μετά πηρα πολλά κιλά άφησα τον εαυτό μου .. Δεν ξέρω γιατί έχω απογοητευτεί τόσο πολύ έκανα όνειρα κάναμε όνειρα και ήταν λες και έδωσε μια σπρωξια και τα πέταξε όλα ότι του έδωσα.Μετά απο λίγους μήνες ήθελε να ξανά ήμαστε μαζί το περίμενα να πω την αλήθεια ήμουν έτοιμη να τον δεχτώ δεν άντεχα αλλά σκέφτηκα ότι έχω μια αξιοπρέπεια με άφησε για άλλη γυναίκα ενώ κανονίζαμε για τον γάμο μας που θα γινόταν πέρυσι μετά τα Χριστούγεννα αλλά έχω τόσο θυμό μέσα μου δεν δέχτηκα ούτε να τον ξαναδώ από τότε πριν ένα μήνα και το καλοκαίρι δεχόμουν συνεχώς μήνυμα ότι ήθελε να μιλήσουμε αλλά δεν δέχτηκα... Ξέρω ότι δεν θα αλλάξει κάτι αφού χωρισαμε έχει κλονιστη η εμπιστοσύνη μου δεν μπορώ να ρισκάρο την ζωή μου σε έναν γάμο μαζι του .. Όμως δεν μπορώ να προχωρήσο δεν βγαίνω δεν φλερτάρο έχω κλειστεί στον εαυτό μου δεν έχω παρέες να βγω έξω ένας φίλος μου που βγαίναμε αφότου χωρισα μου είπε πως ήταν από παλιά ερωτευμένος μαζι μου και πως χαρηκε που χωρισα γιατί χωρισε και ο ίδιος αφοτου χωρισα κι εγώ αλλά έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εχουμε κολλήσει και η δύο μας σε λάθος ανθρώπους... Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να γίνει κάτι ανάμεσα σε εμένα και τον φίλο μου τον ξέρω Χρόνια ξέρει της καλες και της ανάποδες μου πάντα με σεβοταν πάντα ήταν εκεί για εμένα αλλά έστω και λίγο αν το θέλω και λίγο να το θέλει κι εκεινως δεν γίνεται τίποτα πρέπει να σβήσω τον πρώην αρραβωνιαστικό μου από το μυαλό μου δεν μου κάνει καλό!
5
 
 
 
 
σχόλια
Σε άφησε λίγο πριν το γάμο που ετοιμάζατε επειδή είχε άλλη γυναίκα και μετά σε ζητάει πίσω; Με τι μούτρα το κάνει ο βλακόμουτρο; Ξέμεινε και γύρισε πίσω επειδή δεν έχει τώρα τη γκόμενα; Φυσικά και δεν θα τον δεχτείς πίσω διότι δεν θέλεις να είσαι η δευτεράντζα κανενός. Αν δεν είμαστε η πρώτη επιλογή του άλλου, τότε χαιρετίσματα.
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε επειδή κολλάμε, ή κολλάμε επειδή δεν έχουμε προχωρήσει; Αυτό είναι ένα ερώτημα στο οποίο πραγματικά δεν έχω δώσει απάντηση, αν και συγκλίνω περισσότερο στην αποδοχή του δεύτερου σκέλους.
Καμια φορα χρειαζεται να προχωρησεις για να ξεκολλησεις. Νιωθεις πως ο αλλος σε αδικησε και οσο εισαι μονη αναμασας αυτες τις σκεψεις. Αφεσου να ζησεις κατι νεο. Ασε το ποταμι της ζωης να σε παρασυρει και ζησε μη σκεφτεσαι...
Scroll to top icon