ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2019 | 16:05

Υπέρβαρη και σέξι

Έχω παχύνει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Πριν είχα αρμονικό και γυμνασμένο σώμα και μου άρεσε η κίνηση σε καθημερινή βάση. Τα τελευταία 5 χρόνια μετά από σωματικές και ψυχικές ταλαιπωρίες έχω τσιμπήσει μια ωραιότατη 10άρα κιλά και δεν έχω κανένα ψυχικό σθένος να τα χάσω. Ξεκινάω, χάνω μέχρι 5 και μετά τσουπ τα ξαναπαίρνω σε χρόνο dt. Τυπικά θεωρούμαι πλέον υπέρβαρη και δεν με κοιτάνε οι άντρες όσο με κοίταγαν πριν (πχ στο δρόμο, στο μετρό κτλ). Τολμώ να πω όμως ότι έχω τις επιτυχίες μου ανάμεσα σε ανθρώπους που συναναστρέφομαι και έχω επαφές, παρότι μισώ κι εγώ η ίδια το σώμα μου πλέον. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι έχω μια παράφορα σέξι προσωπικότητα. Και ναι, κάτι είναι και αυτό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον. Μια πολυ καλη μου φιλη ειναι αρκετα παχουλη. Ειναι το πιο σεξουαλικό πλασμα που εχω γνωρίσει στη ζωη μου. Κ δεν το λεω μονο εγω. Το στυλ της, το ντύσιμο της, οι μορφασμοι της, το μυαλο της (το πονηρό), το προσωπο της, ολα ρε συ. Η σεξουαλικότητα κ η ομορφια δεν εχει μέγεθος. Φιλακια!
Καταρχάς η εξομολόγησή σου, εάν είχε γραφεί από άντρα για τις υπέρβαρες γυναίκες, θα είχε θεωρηθεί ρατσιστική, σεξιστική κλπ κλπ κλπ.Ασχέτως τούτου, προφανώς και το να είσαι υπέρβαρη δε σε αποκλείει εξ αυτού του λόγου και μόνο από την επιθυμία του άλλου φύλου. Πάντως, γενικότερα ομιλώντας, να θυμάσαι το εξής: είναι άλλο πράγμα η ερωτική επιθυμία ενός άντρα για μία γυναίκα και άλλο η επιθυμία του για κάτι σοβαρότερο και ουσιαστικότερο μαζί της. Η πρώτη είναι κάτι εύκολο να συμβεί, τα κριτήρια είναι αρκούντως ελαστικά, η δεύτερη πολύ πιο δύσκολη. Καλά να περνάς.
Scroll to top icon