ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2019 | 10:46

Ραντεβου-Εγω 1-1

Ειναι ενα παιδι που δουλευει διπλα σε μενα (τα εχω γραψει κ σε παλια εξομολογηση) που ενω ηταν εντελως εκδηλωτικος και μ ειχε πει να βγουμε, οταν τελικα ηρθε η ωρα δεν εμφανιστηκε ποτε. Οχι μονο δεν εμφανιστηκε στο ραντεβου, αλλα παραλληλα εξαφανιστηκε απ το τηλεφωνο, δεν εστειλε ποτε ενα μηνυμα να εξηγησει και γενικα χαθηκε για μια εβδομαδα (ο καλυτερος ολων με διαφορα).Επειδη ωστοσο δουλευουμε διπλα, η ζωη τα φερνει να τον πετυχαινω, πραγμα που εγινε σημερα το πρωι. Δεν ηξερε που να κοιταξει παιδια.Εγω μπηκα μεσα χαλαρη και ανετη, δε του μιλησα καν, μου ειπε ενα σχεδον ψιθυριστο "καλημερα" και μολις ηρθε η σειρα μου εδωσα παραγγελια στην κοπελα που ηταν στο μπαρ (δουλευαν μαζι) και τελικα αυτος της ζητησε να τον κανει ο ιδιος. Περιμενα λοιπον αμιλητη, αυτος με το κεφαλι κατω και χωρις καν να με κοιταξει στ ματια μου δινει τον καφε και μου λεει κατι καλες συνεχεια και λοιπες αηδιες. . ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΤΣΙ. Να μην μπορεις να με κοιταξεις καν στα ματια!Ηθικη δικαιωση λεγεται, γιατι δε χωρουσε στο μυαλο μου εδω και μια βδομαδα οτι μπορει να εισαι ΤΟΣΟ Π@@ΡΑΣ.Δεν ζηταω εξηγησεις, δε με νοιαζουν καν. Μου αρκει οτι ξερεις τι εκανες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ηθική δικαίωση; Δε θα το έλεγα...Είναι μια κλασική εξ. όπου κάποιος ευλογει τα γένια του, από τη μια κι από την άλλη προσπαθεί να πείσει/καθησυχάσει τον εαυτό του ότι δικαιώθηκε ηθικά για την αδικία που συντελέσθηκε εις βάρος του.Θα σου δώσω μια αντικειμενική εικόνα ως αναγνώστρια και έχοντας αρκετές εμπειρίες. Ο τύπος έκανε τις ίδιες προτάσεις σε πιθανώς άλλες δέκα. Αν δουλεύει και σε μπαρ/καφέ κάντο 30. Στην συγκεκριμένη περίοδο δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από εσένα. Εσυ προφανως του εδειξες ενδιαφέρον και σκεφτηκε οτι θα του κατσει κατι γρήγορο.Αυτό όμως αλλάζει από μέρα σε μέρα. Βρήκε κάποια άλλη (έπαιζε κι άλλου) και απλούστατα ξέχασε την ύπαρξη σου- δεν τον ενδιέφερες ιδιαίτερα (αυτό παρε το σαν δεδομένο σε καθε περίπτωση). Δεν νιώθει ενοχές, δεν αντιλαμβάνεται και πολλά. Άρπα-κόλλα όλα... Αν νομίζεις τώρα εσύ ότι και καλά κατέβασε τα μάτια και ντράπηκε... απλώς LoL!Αυτος ειναι ο λεγομενος τύπος "Νέο-ορκ", κυκλοφορεί ευρέως. Βοήθεια σας!
Συμφωνώ γενικά, αλλά δεν ξέχασε απλώς "να στείλει", η έξ μας λέει δεν πήγε στο ραντεβού (αυτό κατάλαβα ότι την έστησε). Όσα δίχτυα και να έχεις στήσει, δεν κανονιζεις ραντεβού και ξεχνάς ακόμη και να ειδοποιησεις
Επιτέλους κάποιος δεν βλέπει μονάχα την επιφάνεια. Οι μισές εξομολογήσεις είναι με "αδικημένους" που η' στο τέλος "δικαιώθηκαν" η' εξυμνούν τις χαρές τους. Ποια ηθική δικαίωση;Πάντως ούτε αυτός σωστός και η συμπεριφορά της εξ. άψογη.
Scroll to top icon