ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2019 | 20:08

Πενταήμερη

Να σας απασχολήσω για κάτι πολύ πολύ χαζό; Πρόκειται να πάω πενταήμερη το Μάρτη και βλέπω όλα τα κορίτσια που έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τι θα φορέσουν. Και ακούω κάτι ψηλοτάκουνα κάτι βραδινά φορέματα... Και σκέφτομαι ότι εγώ είμαι ένα κορίτσι που δεν έχω τίποτα από αυτά . Και δεν κάνω πλάκα!?Έχω μόνο 2-3 φούστες και αυτές για εκκλησία. Για παπούτσια με τακούνια ούτε λόγος! Άσε το μακιγιάζ! Η πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν ήταν φέτος. Να πω την αλήθεια... Ούτε που με ενδιαφέρουν όλα αυτά... Απλά έχω αρχίσει να τα σκέφτομαι επειδή αρχίζουν όλα τα κορίτσια να μου λένε: Πας καλά; Θα έρθεις άβαφη; Αν δεν φορέσεις τακούνια θα σε κοιτάνε όλοι. Σιγά μωρη... Πήγα να της πω... Αλλά μετά σκέφτηκα ότι καλύτερα να μην απαντάω σε βλακείες. Τέλος πάντων... Πάω να διαβασω... Ευχαριστώ για το χρόνο σας ??
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι λες μάτια μου;; Τακούνια και βραδινά φορέματα στην πενταήμερη; Σε ικετεύω γονατιστή μην ακούς τι λένε και μην επηρεαστείς καθόλου. Άκουσες; Το ωραίο στιλ και η περιποίηση δεν σχετίζεται καθόλου με υπερβολές, βάψιμο ή ψηλοτάκουνα παπούτσια. Κορίτσια είσαστε για όνομα του Θεού! Εσύ θα πάς όπως το συνηθίζεις να ντύνεσαι, πάρε και το κραγιόν σου αν θες και κάνε επίσης ένα δώρο στον εαυτό σου: μην φορέσεις ποτέ σου παπούτσια που σε δυσκολεύουν και δεν σου είναι άνετα! Γιατί να το κάνεις; Δεν προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε δύσκολη με το στανιό την ζωή μας! Κανείς δεν θα κοιτάζει τα πόδια σου για να τσεκάρει αν φοράς τακούνια, αλλά μου έδωσες ιδέα. Αν σου ξαναπούνε ότι θα σε κοιτάζουν όλοι λόγω υποδημάτων, πες τους με ύφος μυστήριο: "Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία, δεν με ενοχλεί καθόλου να βρίσκομαι στο επίκεντρο. Άλλες βάφονται και φοράνε τακούνια για τις κοιτάζουν".Και καθάρισες.(:(:(:Έλα, δικιά μου είσαι εσύ δεν θα μασήσεις.
Ε τώρα αν είναι να χαλάσετε τις καρδιές σας και είσαστε και για πενταήμερη, φύλαξε τις εξυπνάδες μου για άλλη ώρα χα χα χα χα χα χα.Να το λες μέσα σου όμως (:
Καλά, όταν εσύ με τα sneakerάκια σου θα χορεύεις ανενόχλητη και, το κυριότερο, θα περπατάς σαν άνθρωπος, χωρίς να τρεκλίζεις σε ψηλοτάκουνα που δεν έχεις ξαναβάλει, να δεις ποιον θα κοιτάζουν όλοι... Μικρό κορίτσι είσαι, επίσης, και το έντονο μακιγιάζ σίγουρα δε σου χρειάζεται!!! Όπως και να 'χει, ο καθένας έχει το στιλ του κ όταν το υποστηρίζει καλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ' τους άλλους!! Να είσαι ο εαυτός σου κ να περάσεις υπέροχα!
Scroll to top icon