ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2019 | 01:45

για πειτε..

πρεπει να εχεις σοσιαλ μιντια για να βρεις καποιον για σχεση βρε παιδια; τους βλεπω ολους να ρωτάνε "ποιο είναι το ινστα σου;" "εχεις ινστα;" "να σε βρω βαιμπερ" "μεσσεντζερ;" "βρες με φβ". .οσοι γνωρίζω παλι με καποιον τσαταρουν ολη την ωρα και με αυτό τον τροπο βρισκουν αγορια/κορίτσια..εμενα δεν με καλυπτει αυτό, επιλεγω να μην εχω σοσιαλ μιντια. ωστόσο βλεπω ταυτοχρόνως ότι δεν υπαρχει φλερτ και επικοινωνια με ατομα που ενδιαφέρομαι, λες και ζουμε σε αλλους κοσμους!
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ήμουν ποτέ fan των social media. Δεν είχα λογαριασμούς διότι δεν με εκφράζουν. Αυτοί που ψάχνουν σύντροφο μέσω φατσοβιβλίων κτλ έχουν εθιστεί και δεν θα μου προκαλούσαν εμπιστοσύνη, διότι πολύ απλά θα έχουν στείλει σε ένα σωρό άτομα πριν και ό,τι γίνει δηλαδή. Θα μου άρεσε το παραδοσιακό mail και μηνύματα στο κινητό, αλλά εννοείται η από κοντά πρώτα γνωριμία και επικοινωνία. Τώρα σπανίζει το φλερτ και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα.
Τα σοσιαλ έχουν νόημα ως μέσο γνωριμίας κι όχι για να καταλήγει η γνωριμία εκεί. Όσοι σκέφτονται έτσι, απλά δεν ενδιαφέρονται αρκετά να σε γνωρίσουν άμεσα. Εκτός κι αν φοβούνται την άμεση χυλόπιτα και το πάνε πιο αναίμακτα μπας και σου κάνουν καλύτερο γραπτό ψηστηρι.
Εννοείται πως οχι. Εγω δε το βρίσκω καθόλου ωραίο να γνωριζεσαι με τον άλλον και να μιλάς μόνο μέσω σοσιαλ. Έχει χαθεί πλέον όλη η ουσία της ζωής. Είναι πολύ όμορφο να μιλάς face to face με τον άλλον και να συζητάτε. Ορισμένα θεωρώ φοβουντε την απορηψη και δεν έχουν τα κότσια να πούνε αυτά που θέλουν μπροστά σε κάποιον. Πιστεύουν ότι μέσω σοσιαλ έχουν την ελευθερία να πουν ότι τους κατέβει και από κοντά μούγκα.
Scroll to top icon