ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2019 | 21:11

Είδα στον ύπνο μου...

...οτι ήμουν στο νοσοκομείο και η αδερφή μου ρώτησε την μητέρα μου τι μου συμβαίνει; Η μητέρα μου της είπε ότι έχω κενά μνήμης και ότι ήταν προσωρινό. Προσπάθησε να την καθησυχάσει. Όμως γνώριζε οτι δεν ήταν προσωρινό καθώς ο γιατρός της είχε πει νωρίτερα ότι είναι μόνιμη η βλάβη.Τι σημαίνει αυτό το όνειρο που είχα δει;Εχω ψάξει στο Google αλλά δεν βρήκα τίποτα που να σχετίζεται με τα κενά μνήμης.Δεν με ανησυχεί βέβαια απλά συνήθως ψάχνω και βρίσκω τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπω. Εχω απλά αυτή τη περιέργεια να μάθω. Ξέρει κανείς μήπως; Να σημειώσω ότι από υγεία, είμαι πολύ καλά, δόξα τω θεώ!Καλα Χριστούγεννα εύχομαι!
9
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον, ειχα μια περιεργεια και το εψαξα (στο google)...Οταν καποιος σε επισκεπτεται σε νοσοκομειο σημαινει οτι πονας (σωματικα ή ψυχικα) και χρειαζεσαι βοηθεια.Για τα κενα μνημης...Τετοια ονειρα δηλωνουν εσωτερικη αναταραχη/αγχος/αβεβαιοτητα και αδυναμια κατανοησης της πραγματικοτητας η της ζωης.Προσπαθεις να αγνοησεις καποιο ελαττωμα και φοβασαι να κινηθεις προς μια καινουρια κατευθυνση.Επισης τετοια ονειρα μπορει να δηλωνουν οτι εχεις κανει ενα σοβαρο λαθος στη ζωη σου και κατι πολυ σημαντικο για σενα μπορει να εξαφανιστει.Τωρα για την μητερα σου και την αδερφη σου... εξαρταται απο το ρολο εχουν που εχουν στη ζωη σου.Δεν πιστευω σε μεταφυσικα και παπαριες, αλλα νομιζω πως στα ονειρα βλεπουμε πολλες φορες τους φοβους και τις επιθυμιες μας.
Εγώ είδα ότι ήμουν με μια φίλη μου βόλτα και περάσαμε έξω από ένα ψυχιατρείο. Ήταν βράδυ. Ξαφνικά εμφανίστηκε στα κάγκελα ένας από τους ψυχικά ασθενείς που νοσηλεύονταν στο ψυχιατρείο μας έλεγε ότι θέλει να μας μιλήσει και προσπαθούσε να πηδηξει από τα κάγκελα. Εμείς φοβήθηκαμε και αρχίσαμε να τρέχουμε αλλά φορουσαμε ψηλοτάκουνα και δεν μπορούσαμε να πάμε γρήγορα. Αυτός άρχισε να μας πετάει μεγάλες πέτρες κάποιες από τις οποίες παραλίγο να μας πετύχουν. Εκεί με ξύπνησε η μαμά μου.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ερμηνεία ονείρων, όπως στον "Ονειροκρίτη". Εάν θέλεις να ερμηνεύεις τα όνειρά σου, καλύτερα να ξεκινήσεις από το ψυχολογικό τους υπόβαθρο. Δηλαδή, να αναλύεις τι συναισθήματα ένιωσες κατά την διάρκεια του ονείρου, ποια πρόσωπα εμφανίζονταν σε αυτό καθώς και πώς η όλη κατάσταση θα μπορούσε υποσυνείδητα να συνδέεται με την ζωή σου. Είναι μια απαιτητική ανασκόπηση αλλά πολύ ενδιαφέρουσα. Καλή τύχη :)
Scroll to top icon